ONA VAS UČI KAKO DO PRVOG MILIONA 4 tajne uspeha žene koja je izgradila kompaniju vrednu 3 MILIONA DOLARA

kajla 1 foto Youtube Cayla Craft

Foto: Cayla Craft / youtube

Poslušajte vest preko audio fajla

Posle dve godine usavršila je svoju formulu uspeha. Njeni besplatni kursevi uključuju i nedeljni podkast koji sadrži savete i priče uspešnih preduzetnika, upitnik koji pomaže klijentima da utvrde profil kupca i e-knjigu o izgradnji kompanije.

Kejla Kraft je radila kao medicinska sestra kada je shvatila da nema vremena da zaista pomogne svojim pacijentima. Pokrenula je posao koji joj je pomogao da ostvari svoj cilj.

Mommy Millionaire je njena kompanija za poslovno podučavanje koja pomaže ženama da započnu ili dalje razvijaju posao kako bi mogle da budu finansijski nezavisne.


Foto: Cayla Craft / youtube

Ona uči svoje klijente da pronađu svoje strasti, unovče ih i ostanu originalni u prepunom preduzetničkom polju.

Posle dve godine usavršila je svoju formulu uspeha. Njeni besplati kursevi uključuju nedeljni podkast koji sadrži savete i priče uspešnih preduzetnika, upitnik koji pomaže klijentima da utvrde profil kupca i e-knjigu o izgradnji kompanije.

Otkako je počela pandemija, interes za njene usluge je porastao kako su pojedinci istraživali nove mogućnosti u karijeri: Očekuje da će njen prihod do kraja godine dostići 3 miliona dolara, u odnosu na 1.2 miliona koja je imala 2020. godine.

Evo četiri stvari za uspeh, prema njenim receptima.

1. Ne kopirajte druge ideje, čak i ako su uspešne

Kraft kaže svojim klijentima da su oni ključ uspešnog poslovanja. Umjesto da juri ideju koja dobro funkcioniše za druge – poput aplikacija za naručivanje vožnje ili kompanija koje meso žele da zamene biljkama – ona ​​ih podstiče da se usredsrede na to ko su i šta žele da postignu u životu.

2. Definišite kome pokušavate da pomognete

Kraft ohrabruje svoje klijente da se prvo usredsrede na svoje potencijalne kupce. Umesto da ulijete stotine dolara u novu web stranicu ili nebrojene sate poslovnog plana, počnite da razmišljate o tome ko će kupiti vašu uslugu ili proizvod.

Svojim kupcima savetuje da naprave “detoksikaciju” svega oko sebe kako bi mogli da se fiksiraju kome će služiti.


Foto: D. Božić / RAS Srbija

3. Imajte drugačije razmišljanje

Ona nije išla u poslovnu školu, umjesto toga rekla je sebi “niko me neće nadmašiti”, i počela verovati u to.

Sada je njen način razmišljanja takav da radi pametnije, a ne više, već manje, a produktivnije. Potiče svoje kupce da pronađu sličnu mantru kada određuju način razmišljanja o budućnosti.

4. Šta vas “čini živim”?

Ako klijent zna da želi da započne posao, ali još nema ideju, Kraft pita, „o čemu biste mogli da razgovarate čitav dan, čak i ako ne biste dobili platu?“.

Njen cilj je pretvoriti strast klijenta u nešto od čega on može zaraditi.