Air Srbija uspostavila saradnju sa ITA airways

Tekst objavljen: 27.11.2021 12:00        

Srpska nacionalna avio-kompanija Air Srbija uspostavila je saradnju sa italijanskom nacionalnom avio-kompanijom ITA airways, kako bi putnicima omogućili veći izbor destinacija i bolju povezanost preko svojih matičnih aerodroma

Air Srbija uspostavila saradnju sa ITA airways

Kako je saopšteno iz Air Srbije, ova kompanija je među prvima koja je postigla ovu vrstu sporazuma sa kompanijom ITA airways, koja je počela da obavlja vazdušni saobraćaj u oktobru ove godine.

Avio-kompanija Air Srbija je svoju JU oznaku za let postavila na letove ITA airways iz Rima za dve međunarodne destinacije, Atinu i Tiranu, kao i na lokalne letove za devet odredišta u Italiji-Bari, Brindizi, Đenovu, Kataniju, Lamecija Terme, Palermo, Torino, Trst i Veneciju, prenosi Tanjug.

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


„Italija predstavlja veoma važno tržište, kako za Srbiju, tako i za region, čime se jasno potvrđuje strateški značaj uspostavljenog partnerstva. Raduje nas što nastavljamo da negujemo tradicionalno dobre odnose sa italijanskim nacionalnim avio-prevoznikom i istovremeno nam je drago što na ovaj način doprinosimo unapređenju i jačanju kulturnih i ekonomskih veza između naših zemalja”, rekao je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com