Akcije Lovćen banke PRODATE ZA 1,74 MILIONA EVRA

Na Montenegroberzi danas je prodato 7,5 odsto akcija Lovćen banke za 1,74 miliona evra.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: shutterstock

Prema informacijama agencije Mina-business, prodato je ukupno 3,16 hiljada akcija Lovćen banke.Cena akcije iznosila je 550 evra, piše portal Mina.

Blic preporučuje

Prema podacima Centralno klirinško depozitarnog društva, Aleksandra Popović, Andrej Perović, Katarina Perović, Vinko Nikić, Mirjana Perović, Jovana Popović, Nenad Radulović, Miljan Mališ, Ljubiša Mitrović, Norah Licet Becerra Farfan i Draško Trninić vlasnici su 25,54 odsto akcija.

Nemački DEG Deutsche Investions-und entwicklungsgesellschaft mbH posjeduje 25,14 odsto akcija, Zetagradnja 22,48 odsto, a Božidar Vušurović 11,3 odsto.

Vlasnik 8,65 odsto dionica je Incofin Cvso, Gavrilo Luka Nikčević ima 5,5%, a Ivana Tatar nešto više od jedan odsto akcija.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com