“BLIC BIZNIS” SAZNAJE Gorivo još jeftinije: Ovo su NOVE CENE za narednih 7 dana

Litar evrodizela će od danas od 15 časova do sledećeg petka u isto vreme na pumpama maksimalno koštati 197 dinara za litar, a benzin evropremijum BMB 95 najviše 164 dinara za litar, saznaje “Blic Biznis”.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

.

Foto: Ringier

.

Prošle nedelje, maksimalna cena dizela je izosila 199 dinara, a benzin evropremijum BMB 95 koštao je 167 dinara za litar.

Cene nafte na globalnom tržištu krenule su uzlaznom putanjom nakon što su podaci ukazali na veće povlačenje američkih zaliha sirove nafte od očekivanog. Jutros je barel na londonskom tržištu 81,74 dolara, dok je američka WTI nafta skočila za 1,12 odsto na 78,36 dolara po barelu, prema podacima sajta oilprice.com.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com