EVO KAKO DO JEDNOG OD 10 STANOVA U BEOGRADU KOJE DELI DRŽAVA Počinje novi ciklus nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, a ovo je sve što treba da znate

Vlada Republike Srbije, uz podršku NALED-a, organizuje novi ciklus nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. Prvi krug trajaće od 12. januara do 25. februara 2023. godine. Za razliku od prethodnih godina sada će se registracija učesnika obavljati putem mobilne aplikacije istog imena kao i nagradna igra, koju je razvila Poreska uprava Srbije.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

.

Foto: Rade Prelić / Tanjug

.

Ukupni nagradni fond igre obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Predviđeno je 5 javnih izvlačenja od 28. januara do 25. februara.

Blic preporučuje

U svakom od krugova izvlačenja biće dodeljena po dva stana. Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Ministar finansija, Siniša Mali, predstavio je danas nova pravila nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” koji će se odvijati u digitalnom formatu preko mobilne aplikacije.

– Aplikaciju za android, ajfon ili Huavej telefone ćete moći već danas da preuzmete sa interneta, pomoću njega da skenira te QR kod fiskalnog računa i već od ponoći da šaljete na nagradu igru, rekao je Mali.

Siniša Mali

Foto: Rade Prelić / Tanjug

Siniša Mali

Dodao je da u nagradnoj igri tiket za izvlačenje je bilo koji račun pojedinačno sa bilo kojim iznosom, jer više nema uslova da se šalje 10 računa. Naglasio je da se mogu slati računi sa QR kodom izdati od 1. maja kada je stupio na snagu Zakon o eFiskalizaciji.

Ko ima pravo da učestvuje?

Kako piše na sajtu nagradne igre, pravo učešća u izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagradu u drugom krugu nagradne igre u drugoj polovini 2023. godine.

Kako se registrovati?

Proces registracije je vrlo jednostavan. Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije potrebno je da se napravi korisnički nalog. Tu je neophodno uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme “Registracija”, učesnik će dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila. Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga primera radi za članove svoje porodice što će olakšati starijima da učestvuju u nagradnoj igri.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com