Honor predstavlja nove uređaje na sajmu IFA

Pripreme za sajam IFA su već u toku a izvesno je da će jedna od glavnih premijera, bar kada su u pitanju proizvođači mobilnih telefona, pripasti kompaniji Honor. Oni će u Berlinu, gde se od 2. septembra održava sajam potrošačke robe predstaviti svoje nove proizvode.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Honor Magic 4 Pro

Foto: Ringier

Honor Magic 4 Pro

Sve je najvljeno kroz slogan “Embracing the Connected Future” što nagoveštava ada će biti predstavljeno više različitih uređaja – pametni telefoni, laptopovi, slušalice… Pretpostavka je i zbog toga što je tokom jula u Kini Honor premijerno prikazao nekoliko uređaja.

Inače, ovo će biti prilika i da se bliže pogleda uspeh kompanije nakon što su se odvojili od Huawei. Izveštaj s kraja jula pokazuje da je Honor na tržištu Kine na drugom mestu po broju prodatih telefona u drugom kvartalu 2022.

IFA, najznačajniji svetski sajam potrošačke i kućne elektronike sa rekordnim brojem novih proizvoda koji se predstavljaju, glavno je tržište za ključne trgovce na malo, kupce i stručnjake iz industrije i medija. IFA 2022 održava se u Berlinu od 2. do 6. septembra.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com