Huawei GT 4 linija satova predstavljena u Barseloni

Satovi i moda su uvek išli ruku pod ruku i kompanija Huawei je to dobro prepoznala i u celu priču dodala i tehniku. Rezultat ove sinergije prikazan je u Barseloni gde su premijeru imali Huawei satovi iz serije Watch GT4.

Huawei GT 4

Foto: Ustupljene fotografije

Huawei GT 4

Huawei Watch GT 4 obeležio je deceniju inovacija u svetu pametnih satova a sada je predstavljena dva modela u osam različitih varijanti i to u dve veličine – 46mm i 41 mm.

Huawei GT 4

Foto: Mitar Mitrović / Ringier

Huawei GT 4

Huawei Watch GT 4 prečnika 46 mm poseduje unikatni osmougaoni dizajn uz snažan i robustan izgled, dok varijanta prečnika 41 mm ima sofisticiranu eleganciju koja podseća na upečatljive komade nakita.

Kod oba sata unapređene su funkcije aktivnog praćenja zdravlja i tu su najnovije fitness karakteristike, između ostalog unapređena je tehnologiju praćenja rada srca, a opremljen je i TruSleep 3.0 tehnologijom koja korisnicima obezbeđuje precizan uvid u kvalitet sna. Tu je opcija za treniranje kroz Stay Fit aplikaciju, Activity Ring i izuzetno precizan sistem satelitske navigacije. Takođe, dostupno je preko 100 sportskih režima.

Huawei Fashion Forward Event

Foto: Ustupljene fotografije

Huawei Fashion Forward Event

Baterija ovog sata, kao i svi prethodni Huawei smartwatch gedžeti, je izuzetno izdržljiva. Kapacitet obezbeđuje optimalno funkcionisanje od čak dve nedelje.

Huawei Watch GT 4 takođe podržava maksimalnu kompatibilnost i može se povezati sa svim iOS i Android uređajima, uz vrhunsku privatnost i zaštićenost podataka.

Cene u Srbiji

Oba sata biće dostupna kod nas. Model sa većim prečnikom u crnoj boji koštaće 39.999 dinara, u zelenoj 42.999 i “steel” 52.999 dinara. Manji model od 41mm u beloj i zlatnoj boji košta 42.999 dinara dok je silver u prodaji za 53.999.

Inače, svi koji kupe bilo koji od ovih satova do 31. oktobra FreeBuds SE 2 na poklon.

Šta je još novo stiglo u Huawei

Nove Huawei slušalice

Foto: Ustupljene fotografije

Nove Huawei slušalice

Ujedno, predstavljene su elegantne i udobne pametne naočare Huawei Eyewear II, kao i najnoviji Huawei MatePad tablet sa PaperMatte nadogradnjom.

Premijerno su prikazani najsavremeniji inovativni uređaji poput bežičnih slušalica visokog kvaliteta zvuka Huawei FreeBuds Pro 3 i zlatne verzije pametnog sata Huawei Watch Ultimate.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com