KAKO SAT na tvojoj ruci PRIČA PRIČU o tebi ? Samsung Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic – savršen spoj performansi, kvaliteta i dizajna

Poslušajte vest preko audio fajla

Sat na ruci ne govori samo tačno vreme, on reflektuju prefinjenost kada je reč o stilu, ali i potrebi da proizvod bude maksimalno kvalitetan i koristan. Pametni satovi iz nove Galaxy Watch4 serije na ruci svakog od korisnika reći će mnogo toga upravo o njegovom životnom stilu. Inovativne performanse, vrhunski kvalitet i dizajn koji potvrđuje da je estetika i te kako važan element svih Samsung proizvoda, spajaju se u novoj Galaxy Watch4 seriji.

Lični trener na vašoj ruci

Za sve one kojima je odlazak u teretanu obaveza koju ne uspevaju da ispune, trening u kućnim uslovima je jedino rešenje. Treniranje u sopstvenom domu uz Galaxy Wahtch4 pametne satove postaje lako za organizaciju, produktivno i zabavno.

Napredne opcije nove serije planiraju vaš trening, a rezultati su kao sa personalnim trenerom. Da bude još zabavnije, možete da uvežete i svoje prijatelje kroz ovu aktivnost, te da zajedno postavljate nove rekorde. Ukoliko imate i Samsung Smart TV, pametni sat možete da povežete sa njim i ceo ambijent učinite još inspirativnijim.

Nova serija prati proces vežbanja u realnom vremenu, jer uz BioActive 3u1 senzor u nekoliko klikova tokom treninga stižu nam informacije u vezi sa potrošenim kalorijama, karakterisikama mase skeletnih mišića, bazalnom metaboličkom stopom, procenatom vode i masti u organizmu.

Nova Galaxy Watch4 serija „prati“ naš organizam i tokom sna. Kroz novu funkciju Sleep Scores, sat detektuje ukoliko hrčemo, prati nivo kiseonika u krvi i o svemu nas obaveštava kad se probudimo kroz detaljan izveštaj Nacionalne fondacije za spavanje.

Foto: Promo / Promo

Galaxy Watch4 – multitasking asistent

Nova serija pruža mogućnost nesmetanog prelaska iz aplikacije u aplikacju, što je čini idealnom za sve one kojima je multitasking deo svakodnevnog života. Sat postaje asistent, a zahvaljujući novoj platformi i unapređenom procesuru, klizi iz aplikacije u aplikaciju.

Sinergija koja vlada između Samsung pametnog sata i telefona čini korisničko iskustvo jedinstvenim. Galaxy Watch4 je sinhronizovan sa telefonom – aplikacije se automatski instaliraju na satu kada se preuzmu na telefonu, a važna podešavanja – kao što su sati neometanja i blokirani pozivi – takođe se odmah sinhronizuju. Slušalice su besprekorno usklađene sa zvukom između telefona i sata, u zavisnosti od upotrebe. Potrebno je da dva puta pomerimo podlakticu gore i dole kako bismo primili poziv, a dva puta okretanje zgloba je odbijanje poziva, obaveštenja i alarma.

Nova serija pametnih satova izdvaja se i po velikoj memoriji od čak 16GB. Ova memorija nudi više nego dovoljno prostora za omiljene aplikacije, muziku i fotografije. Baterija traje čak 40 sati bez punjenja, a kada smo u stisci sa vremenom za samo 30 minuta brzog punjenja obezbeđujese čak 10 sati trajanja baterije.

Foto: Promo / Promo

Sat koji otkriva stil i raspoloženje

Galaxy Watch4 seriju odlikuje moderan i elegenatan minimalistički dizajn koji se zbog svoje svedenosti savršeno uklapa kako u elegantne , tako i sportske kombinacije. Savršeno stoji i na muškoj, kao i na ženskoj ruci. Hybrid kožni i sportski kaiševi se idealno uklapaju u metalni okvir, reflektujući na pravi način stil. Kaiševi su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju udobnost nošenja i otpornost na znojenje, što je idealno kada je reč o „angažovanju“ sata kao ličnog fitnes trenera.

Nova serija je mnogo više od multitasking i fitnes asistena, jer sa sobom donosi i mnogo zabave. Uz mogućnost menjanja display-a sata, moguća je promena teme, boje, pozadine, korišćenje AR emotikona, pa i fotografija iz galerije. Na ovaj način, „dnevni look“ sata prilagođavamo svojoj dnevnoj kombinaciji i raspoloženju, a ne obratno.

Foto: Promo / Promo

Model Galaxy Watch4 dolazi u veličini od 40mm i 44mm, po početnoj ceni od 29.999 dinara za Bluetooth verzije. Varijanta od 40mm je dostupna u crnoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj boji, dok je varijanta od 44mm u ponudi u crnoj, srebrnoj i elegantnoj zelenoj boji. Za one koji žele premium dizajn pametnog uređaja za sva vremena sa rotirajućim ekranom koji korisnici obožavaju, Galaxy Watch4 Classic ima početnu cenu od 44.999 dinara za Bluetooth verzije i biće dostupan u varijantama od 42mm i 46mm variante u crnoj i srebrnoj boji.

Foto: Promo / Promo

Za više informacija o modelima

Galaxy Watch4: https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-silver-bt-sm-r870nzsaeuf/

Galaxy Watch4 Classic: https://www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-classic-black-bt-sm-r890nzkaeuf/

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com