Kreće isplata po 10.000 dinara za decu! Novac samo što nije “legao” na račun: U pet dana više od milion isplata, a evo i od čega zavisi redosled

Sutra kreće isplata 10.000 dinara za decu. Prijava traje još danas , i to do ponoći, onda se zaključno sa 25. septembrom očekuje više od milion isplata za decu do 16. godina.

Kreće isplata 10.000 dinara za decu

Foto: Mitar Mitrović, Shutterstock / Ringier

Kreće isplata 10.000 dinara za decu

Isplata 10.000 dinara za decu, u okviru pomoći države za roditelje počinje od 20. septembra i trajaće zaključno sa 25. septembrom. U pet dana, svi prijavljeni roditelji dobiće novac za svako dete do 16. godine.

Blic preporučuje

Kada će ko dobiti novac ne može se precizirati jer isplata nije povezana sa momentom prijave. Veruje se da će i ovaj put, kao što je bio slučaj i sa isplatom pomoći od 100 evra, isplata biti vezana za banku u kojoj imate račun. To bi praktično značilo da bi isplata 21. septembra mogla ići ka računima u dve banke, drugi dan ka račununima u tri banke, itd..

A, dok isplata po 10.000 dinara za decu, ne krene, nije loše da proverite i da li ste se uspšeno prijavili i da ne bude kasno. Za proveru je potrebno svega tri koraka.

Ono što je prvo potrebno jeste ući na sajt https://idp.trezor.gov.rs/, nakon čega treba kliknuti na opciju “Provera statusa prijave” koja je prikazana dole na slici.

Isplata 10.000 dinara za decu

Foto: trezor.gov.rs / screenshot

Isplata 10.000 dinara za decu

Nakon što ste kliknuli na opciju “Provera statusa prijave” otvara vam se novi dokument u koji treba da unesete svoje podatke. Prvo što treba da unesete je matični broj, a nakon toga i broj lične karte koji ste koristi prilikom registracije. tada i dobijate odgovor o uspešnoj ili neuspešnoj prijavi.

Isplata 10.000 dinara za decu

Foto: trezor.gov.rs / screenshot

Isplata 10.000 dinara za decu

Ako se pojavi neki problem, recimo da vam novac ne bude uplaćen, takođe na sajtu Uprave za trezor možete problem i prijaviti.

Potvrda o prijavi za državnu pomoć

Foto: trezor.gov.rs / screenshot

Potvrda o prijavi za državnu pomoć

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com