Mobilni koji može da isprati vaš stil života i napravi vas zvezdom Instagrama

Mobilni odavno nisu „samo“ telefoni. Oni su sastavni deo naše svakodnevice i to ne samo u smislu da se od njih ne odvajamo i da preko njih završavamo gomilu obaveza, već obeležavaju i naš životni stil. Zato je dizajn često presudan kada ih biramo.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

.

Foto: Promo

.

A ako govorimo o modernom i premijum dizjanu, savršenim detaljima i upečatljivom izgledu, onda malo koji uređaj može da izađe na crtu novom preklopivom „Samsung“ telefonu Galaxy Z Flip4

Ovaj mobilni izgleda mladalački, upečatljivo, poput modnog dodatka je i nemoguće je ne primetiti ga, bilo da ga držite zatvorenog u ruci, ili ako otvorite njegov preklopivi displej. Dolazi u nekoliko boja od kojih je Bora Purple mnogima najdraža zbog savršenog spoja ljubičaste nijanse i metalik detalja na šarki i ivicama. Manji, prednji ekran takođe je zanimljiv. Na njemu se mogu pregledati sve notifikacije, a da ne morate ni da otvarate telefon pri čemu ga možete potpuno personalizovati i prilagoditi svojim navikama i potrebama. Takođe, može da posluži i za pristup glavnoj kameri i to tako što pravite selfi glavnom, jačom kamerom, a na malom ekranu imate pregled kako će fotografija ili video izgledati. Vrlo zgodna opcija.

To je samo jedna od funkcija koje su prilagošene generacijama koje ne mogu bez društvenih mreža i čestom postavljanju kvalitetnog sadržaja na njih. Mešutim, Galaxy Z Flip4 je i sam sam savršen kao materijal za mreže jer je „fotogeničan“ i divno izgleda i na fotografijama i snimcima. Uverite se sami:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com