NEDELJNI POSLOVNI HOROSKOP Biku stiže priliv finansija, Rak ima razloga za slavlje

Ove nedelje ste prilično raspoloženi za nove radne pobede, ali vrhunac vašeg entuzijazma doživećete u utorak. Ne samo da ste spremni na sve izazove, vi ste i odličan motivator kada su drugi u pitanju. U sredu, ne zaboravite da sa nadređenima podelite neke vaše ideje ili zaključke do kojih ste došli. Ukoliko ste nezaposleni, a konkurisali ste za posao koji je vezan za inostranstvo, odgovor dobijate u četvrtak. Neke poverljive razgovore treba da obavite u petak. Mnogi će tada računati na vašu diskreciju, zapravo, shvatite ovo kao mali test da li ste osoba od poverenja. Za vikend napravite neke dugoročne planove.

BIK

Zaboravnost ili opterećenost nekim zadacima bi na samom početku nedelje moglo da vas spreči u ispunjavanju nekih obećanja. Potrudite se da do toga ne dođe – već u ponedeljak pribeležite sve što vas ove nedelje očekuje od obaveza. U utorak, poželjno je da jednu napetu situaciju okrenete u sopstvenu korist, tako što ćete se postaviti kao pravi diplomata. Priliv finansija možete da očekujete već u četvrtak, a tada biste mogli da razmislite i o nekim budućim poslovanjima. Pokušajte da izbalansirate između želja i mogućnosti najkasnije u petak. Poradite na strpljenju i svaka situacija će se preokrenuti u vašu korist.

BLIZANCI

Pred vama su veliki poslovni izazovi već u ponedeljak, pogotovo kada je reč o odnosima sa vašim nadređenima. Ne zaboravite koja je vaša pozicija i ne obećavajte ništa što niste u stanju da ispunite. Utorak je dan kada treba da se posvetite nekoj papirologiji. Koliko god vam to bio monoton zadatak, najbolje je da ovaj posao obavite sami. Kontrola emocija je izuzetno bitna u sredu i četvrtak – tada će neko pokušati da iskoristi vaše slabosti, te je stoga potreban dodatni oprez u ophođenju sa osobama koje ne poznajete dovoljno. U petak i subotu imaćete dovoljno vremena za svoje lične želje i privatni život.

RAK

Već na samom početku nedelje, izvojevaćete dugo priželjkivanu pobedu. Razloga za slavlje imate i u utorak i sredu, pogotovo ako se bavite nekim velikim poslom ili on uključuje kontakte sa strancima. Takođe, u sredu otvorite “četvore oči” jer tog dana će oko vas biti priličan broj zavidnih osoba koje samo čekaju trenutke vaše slabosti i neopreznosti. Petak je dan kada će veći broj vaših saradnika nailaziti na profesionalne poteškoće – mnogi od njih će biti nesmotreni i nefokusirani, a vi budite tu kada je najpotrebnije. Za vikend izbegavajte dvolične osobe koje će se jako truditi da pridobiju vašu naklonost.

LAV

Ove nedelje, čuvajte se oholosti i preteranog ponosa, a najviše svoje tvrdoglavosti. Jedan poslovni razgovor bi mogao da preraste u pravu malu katastrofu ako budete nerealni i prenaglašavali svoje kvalitete. Ovo se naročito odnosi na one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji se pripremaju za razgovor za posao. U sredu počinje nova faza u vašem poslovanju, očekujte povoljne ponude ili povišicu. U četvrtak i petak neće postojati ništa što vas može zaustaviti na putu ka uspehu ili cilju koji ste zacrtali. Lako zaobilazite sve prepreke, a negativne ljude postavljate na njihovo mesto.

DEVICA

Potreba da uspostavite red u sredini u kojoj radite biće izuzetno izražena u ponedeljak i utorak. Mnogo toga biste mogli postići ako imate naklonost i poštovanje vaših kolega. Sreda donosi neke poslovne izazove za koje ćete isprva misliti da im niste dorasli. Ko ne riskira ne profitira, polako, uz pomoć iskusnijih kolega, možete mnogo toga postići. Za sve što budete radili u četvrtak i petak imaćete podršku vaših nadređenih. Za vikend, ne iznosite pred svima vaš stav i mišljenje, jer bi neko mogao da zloupotrebi vašu iskrenost.

VAGA

U ponedeljak i utorak nećete imati samo jednu prepreku, već će sve delovati zastrašujuće i nerešivo. Radi se o jednoj opštoj bezvolji i tromosti koja nije uhvatila samo vas, već i ceo kolektiv. Pokušajte da se iščupate iz toga snagom volje koju nosite u sebi. Dajte sve od sebe da mislite pozitivno i prionete na posao. U četvrtak obratite pažnju na svoju komunikaciju. Neka vam pored toga šta pričate, bude važno i kako pričate. Buite nasmejani, vedri i ljubazni. Očekuje vas sjajna saradnja sa nekim ko vam može pomoći da finansijski napredujete. Neka vam za vikend porodica bude najvažnija.

ŠKORPIJA

Lojalnost kolega je najvažnija stvar koji treba da postignete u ponedeljak, ali isto tako i najteža. Ali za vas ovo neće predstavljati problem, budući da su zvezde na vašoj strani i da ste okruženi upravo takvima. U utorak, sreća, energija i lepršavost će biti veoma snažni, pa ćete biti glavna zvezda na poslu, naročito na pauzama kada će svi želeti da provode vreme sa vama. U četvrtak i petak ćete imati puno posla i nećete moći da dignte glavu i odmorite. Nemojte to posmatrati tragično! Iako sad ne vidite poentu i rezultate, uskoro ćete sigurno i bićete veoma ponosni na sebe. Za vikend se odmorite i ne mislite o poslu.

STRIJELAC

Bez obzira na haos na vašem radnom mestu i među kolegama, vi se sjajno snalazite. Brzina, nered i dinamika je nešto što vašem karakteru prija i u čemu vi plivate kao riba u vodi. Vi sve vidite, kako trenutnu situaciju, tako i opštu sliku. Bićete izuzetno energični i inspirisani sve do srede. Tada bi bilo dobro da se opustite. Dosta toga je već odrađeno, pa u četvrtak i petak radite polako i bez stresa. Za vikend se krećite. Upoznaćete neke ljude koje vam mogu pomoći na polju karijere. Pored toga postoji mogućnost flerta sa nekim ko radi sa vama.

JARAC

Ponedeljak i utorak će biti puni pozitivne eenrgije. Ostavljaćete male poklončiće na stolove svojih kolega, pevati vesele pesme i unositi radost gde god da se pojavite. Skuvajte svima ručak ili naravite kolače. Od srede ćete, međutim, biti veoma zauzeti. Mnogo toga će trebati da se reši. Nemojte preterivati niučemu. Daje sve od sebe da završite zadato, ali neka vas stres ne spreči u tome. Morate usporiti. U petak polako sve dolazi na svoje mesto. Za vikend je moguć poziv od nekog kolege koji je u problemu. Dajte sve od sebe da mu se nađete pri ruci.

VODOLIJA

Početak nedelje će biti glamurozan. U igri će biti sujeta, slava, moć i egoizam, i osećaćete se kao u Holivudu. Vi ćete prosto blistati. Vodite računa da ne privučete porgešne ljude i ne zaboravite na svoje prave prijatelje zbog trenutnog uspeha i zadovoljstva. Ništa, ni dobro ni loše, ne traje večno. Sredinom nedelje,ako dođe do neke rasprave, ne budite tvrdoglavi, već prihvatite i mišljenja drugih judi. Možda su ipak upravu? Va vikend se spremite na oluju. Pokušajte da ostanete čvrsto na zemlji.

RIBE

Vaš analitički duh će biti pomalo uspavan početkom nedelje. Nećete biti raspoloženi za stvari kao što je računanje, finansije, pravni poslovi. Ako se bavite kreativnim radom, imaćete više uspeha. U sredu budite spremni da slušate i naučite nešto novo. Ovo je u poslu veoma važno. Nakon toga se posvetite samoispitivanju. Druga polovina nedelje zahteva racionalan pristup životu. U petak će najveći izazov biti da se uklopite u društvo. Koliko god to nisu ljudi po vašem ukusu, zbog posla ćete morati da se prilagodite. Zatim se za vikend opustite uz prijatelje i porodicu.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com