NENAD ĐURĐEVIĆ: DOLAZAK ABAZOVIĆA I TEGELTIJE ZNAČAJNO DOSTIGNUĆE “OTVORENOG BALKANA”

Đurđević: Fokus organizatora na gosima iz CG,BiH i evropske komisije

Đurđević: Abazović i Tegeltija gosti samita Otvorenog Balkana u Ohridu

Dolazak crnogorskog premijera Dritana Abazovića i predsedavajućeg Saveta ministara BiH Zorana Tegeltije, kao i usvajanja više sporazuma i memoranduma o saradnji u oblasti poreskih službi, turizma, kulture i obrazovanja, biće prema oceni savetnika predsednika PKS Nenada Ðurđevića, najznačajnija dostignuća samita Otvorenog Balkana 7. i 8. juna u Ohridu.

Dolazak crnogorskog premijera Dritana Abazovića i predsedavajućeg Saveta ministara BiH Zorana Tegeltije, kao i usvajanja više sporazuma i memoranduma o saradnji u oblasti poreskih službi, turizma, kulture i obrazovanja, biće prema oceni savetnika predsednika PKS Nenada Đurđevića, najznačajnija dostignuća samita Otvorenog Balkana 7. i 8. juna u Ohridu.

“Privredna komora pozdravlja dolazak Abazovića i Tegeltije na samit. Veoma nas raduje što će Crna Gora i BiH biti gosti samita i nadam se da će one da razmotre i aktivnije učešće u budućnosti, a možda i članstvo u ovoj inicijativi, jer mi u komori smatramo da Otvoreni Balkan ne može da bude zaokružen i da svoj puni efekat ako svih šest ekonomija Zapadnog Balkana nisu članice te inicijative”, kaže Đurđević za Tanjug.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Preview

NENAD DJURDJEVIC

NENAD DJURDJEVIC

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com