Nothing pokazao svoj novi povoljni telefon i ima caku koja će vas oduševiti

IT

Kompanija Nothing predstavila CMF Phone 1

Nothing je upravo izbacio novi telefon pod svojim pristupačnijim CMF brendom. Imaju sličan pristup kao i sa Nothing serijom telefona pa je tako novi uređaj dobio ime CMF Phone 1 a ima i specifičnu opciju pa korisnici sami mogu da menjaju kao telefon izgleda, menjajući izgled poleđine telefona.

CMF Phone 1

Foto: Nothing / Ustupljene fotografije

CMF Phone 1

Phone 1 ima 6.67″ Super AMOLED displej sa Full HD+ rezolucijom sa maksimalnim osvetljenjem od 2,000 niti. Tu je i stopa osvežavanja do 120 Hz a napred je i slefi kamera od 16MP.

Blic preporučuje

CMF Phone 1

Foto: Nothing / Ustupljene fotografije

CMF Phone 1

Na poleđini je smeštena glavna kamera sa 50 MP i blendom otvora f/1.8 sa 2 MP depth senzorom.

Najviše pažnje posvećeno je dizajnu. Najzanimljivije je to što se na poleđinu Phone 1 mogu dodati brojni dodaci i ne samo to – zadnja ploča se može zameniti za neku drugu boju ili kada se ošteti, a da pri tome ne stavljate telefon u masku. Korisnici to mogu sami da urade.

CMF Phone 1 radi na Nothing OS 2.6 u kombinaciji sa Android 14 . Nema nekih posebnih funkcija za personalizaciju poput Wallpaper generatora, ali osim toga, u suštini u pitanju je isti interfejs kao Nothing telefoni, ali po povoljnijoj ceni.

CMF Phone 1

Foto: Nothing / Ustupljene fotografije

CMF Phone 1

Takođe, unutra je nešto slabiji Mediatek 7300 čip ali je tu jaka baterija od 5,000 mAh uz 33W žičano punjenje.

Tu je IPX2 sertifikat za otpornost na vodu što je tek skromno iako iz Nothing kažu da je to dovoljno za nekih 3 sekunde u vodi dubine do 25 centimetara.

Cena je, zavisno od konfiguracije od 220 do 300 evra.

Biće dostupan u tri boje. Dodatni zadnji panel se dokupljuje za oko 32 evra.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com