RASPORED ISPLATA PENZIJA ZA NOVEMBAR 2022.GODINE Obaveštenje iz PIO fonda, evo kada stižu uplate na račune

Objavljen raspored isplata penzija za novembar 2022. godine.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija

Isplata penzija za novembar 2022. počeće od 2. decembra i to po sledećem rasporedu:

Blic preporučuje

Za penzionere koji su u kategoriji “Zaposleni“ isplata penzija za novembar 2022. biće 10. decembra 2022, preko tekućih računa, a 12. decembra na kućne adrese i na šalterima pošte.

Za penzionere u kategoriji “Samostalne delatnosti“ isplata penzija za novembar 2022. biće 2. decembra 2022. preko tekućih računa, na kućne adrese i na šalterima pošta.

Za penzionere u kategorijama “Poljoprivredni“ i “Vojni” penzije za novembar 2022. će biti isplaćene 6. decembra preko tekućih računa, na kućne adrese i šaltere pošta.

Iz PIO fonda saopštavaju da će penzije za oktobar 2022. za penzionere u bivšim republikama SFRJ isplaćene 10. novembra 2022.

(Mondo)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com