Šta nas sve od premijera čeka na sajmu IFA

Baz oko sajma IFA 2022 je sve veći, naročito što se posle pauze vraćamo u Berlin gde se tradicionalno održava jedan od najvećih sajmova potrošačke i kućne elektronike.

ifa

Foto: Profimedia

ifa

Od 2. do 6. septembra imaćemo priliku da vidimo šta je najzanimljivije u svetu industrije a evo predviđanja o tome šta su proizvođači spremili.

Honor

Kompanije Honor je sve najavila kroz slogan “Embracing the Connected Future” što nagoveštava da će biti predstavljeno više različitih uređaja – pametni telefoni, laptopovi, slušalice…

Huawei

Huawei je često bio prisutan na IFA. U prošlosti je često imao veliko lansiranje pametnih telefona u Berlinu, ali možda će ipak u septembru fokus biti na drugim proizvodima koje nudi, poput laptopova.

LG

LG je često prisutan u Berlinu gde pokazuju nove televizore i generalno napredak svoje tehnologije. Ne može se reći šta tačno kompanija sprema za ovu godinu, ali možete očekivati da vidite još jedan zid OLED-a kao i prethodnih godina.

ifa

Foto: Profimedia

ifa

Nokia

Nokia je potvrdila da će prisustvovati IFA 2022. Oni su i ranije dolazili na ovaj sajam i povremeno lansirali uređaje baš u periodu kada se on održava pa je možda vreme za nešto vrhunsko od HMD Global-a?

Samsung

Samsung često ima jedan od najvećih izložbenih prostora ea IFA, ali nema uvek nove proizvode za najavu. Teško da će se to promeniti i ove godine jer je izvesno d aćemo već oko 10. avgusta videti njihove nove savitljive telefone.

Sony

Sony je dugo bio učesnik na IFA-i, u mnogim prilikama imajući najveći štand na sajmu. To je bilo mesto lansiranja slušalica, TV-a i čitavog niza drugih uređaja tokom godina pa se očekuje da će tako biti ina ovom “povratničkom” IFA.

TCL

TCL je potvrdio da će pokazati kućni bioskop i pametne kućne uređaje – kao i da će na sajmu biti prikazani neki prvi svetski eksponati. Zakazana je konferencija za medije tako da očekujemo nešto veliko u TV segmentu što će TCL želeti da pokaže.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com