Detaljan cenovnik suhomesnatih proizvoda u Paraćinu tema broj jedan na mrežama! Evo koliko Paraćinci plaćaju mast i čvarke

Cene masti i čvaraka su jedna od glavnih tema na društvenoj mreži Fejsbuk jer se u grupi “Mi iz Paraćina” pojavila se objava jednog proizvođača mesa i domaćih mesnih prerađevina sa cenama proizvoda.

Kilogram čvaraka u Paraćinu 800 dinara.

Foto: Ringier

Kilogram čvaraka u Paraćinu 800 dinara.

Naime, prema ovom cenovniku, šnicle od svinjskog buta i vrata koštaju 600 dinara po kilogramu, svinjsko meso – komadi platićete 550 dinara, dok je kilogram čvaraka 800 dinara.

Blic preporučuje

Kilogram kavurme, koju mnogi smatraju delikatesom, košta 300 dinara, a kilogram svinjske masti košta 400 dinara.

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Kilogram suvog mesa 600 dinara

Cene mesa u Paraćinu su:

  • suve kosti 1 kg 400 dinara
  • rsuva ebra 1 kg 500 dinara
  • suvo meso 1 kg 600 dinara
  • slanina 1 kg 700 dinara
  • pečenica 1 kg 700 dinara
  • suvi vrat 1 kg 700 dinara
  • dimljene kobasice 1 kg 600 dinara

U marketima u Beogradu prodimljena kobasica košta 900 dinara, na primer, suvi vrat je od 1.100 dinara kao i pečenica. Suva rebra koštaju 600 dinara, dok je svinjska mast znatno poskupela i košta od 470 do 630 dinara.

(Izvor: Kurir)

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com