Uslovi korišćenja

Dobro došli

Korišćenje sadržaja portala BIZinfo.rs i usluga podložno je uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge portala BIZinfo.

Autorska prava
BIZinfo.rs raspolaže sa autorskim pravima na vlastite sadržaje i/ili ima pravo na objavu u svom internet izdanju, uključujući i baze podataka i programerski kod. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole administratora portala, smatra se kršenjem autorskih prava, odnosno prava na objavu i podložno je tužbi za naknadu štete, u skladu sa zakonom o autorskim i srodnim pravima.

Fotografije objavljene na portalu BIZinfo preuzete su sa drugih portala i potpisane identično kao na izvornom portalu, te u pogledu objavljivanja fotografija autora ne utičemo direktno na navođenje izvora/autora.

Odgovornost
Celokupan sadržaj koristite na sopstvenu odgovornost i BIZinfo.rs se ne može smatrati odgovornim za štetu prouzrokovanu korišćenjem njegovog sadržaja. Takodje, BIZinfo.rs ne odgovara za štetu nastalu oglašavanjem na portalu.

Zaštita privatnosti
BIZinfo poštuje i čuva privatnost posetilaca portala i podatke prikupljene iz procesa registracije korisnika. BIZinfo neće davati navedene podatke trećem licu, osim ukoliko to nije zakonska obaveza. Navedeni podaci će se isključivo koristiti radi poboljšanja i usmeravanja svog sadržaja ka korisnicima portala.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com