Ovo je novi Huawei preklopni telefon (FOTO, VIDEO)

IT

Ovo je novi Huawei preklopni telefon Nova Flip

Ovaj deo godine polako se ustalio kao period kada kompanije predstavljaju svoje savitljive telefone, odnosno uređaje na preklop. Otuda nam stižu i i najave od Huawei koji se priprema da lansira novi preklopni telefon pod nazivom Nova Flip.

Huawei Nova Flip

Foto: Ustupljene fotografije

Huawei Nova Flip

Huawei je objavio tizer video na svom Weibo kanalu gde je član muzičkog benda TFBoys prikazao telefon u obliku školjke iz svih uglova u prelepoj limeta zelenoj boji. Zanimljiivo je da je ceо video serija zvukova klikova i škljocanja koji čine Morzeov kod za reč “Flip.”

Blic preporučuje

Na osnovu onog što smo videli novi telefon će imati kvadratni ekran na poklopcu, uz kameru. Ekran je relativno mali prema savremenim standardima, ali je i dalje veći od ekrana koji su imali Huawei Pocket preklopni telefoni. Ono što se za sada nagađa jeste da će otvoren, ekran imati 6.9 inča, dok će prednji ekran imati 2.1 inča.

Huawei Nova Flip

Foto: Ustupljene fotografije

Huawei Nova Flip

Takođe, Nova Flip će imati dve kamere na zadnjoj strani i jednu kameru unutar rupice na unutrašnjem panelu.

Huawei Nova Flip

Foto: Ustupljene fotografije

Huawei Nova Flip

Očekuje se da će Huawei predstaviti Nova Flip naredne nedelje. Kompanija je zakazala događaj u Kini za 6. avgust, kada bismo mogli videti i novi Matebook GT laptop, MatePad Pro 12.2 i MatePad Air 2024 tablete, kao i Printer X1 Max.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com