Кампања “На висини савршенства” проглашена најбољом на “Digital awards 2024”

понедељак, 30.09.2024,  11:31 -> 11:41

Извор: РТС

“MK Resort” је добитник награде за најбољу кампању на друштвеним мрежама. Кампања “На висини савршенства”, креирана за Хотел Гранд Копаоник, препозната је као водећа у креативности и дигиталном наступу на престижној манифестацији “Digital awards 2024” одржаној у ПКС-у.

Кампања “На висини савршенства” имала је визију стварања “нове идеалне летње дестинације” у време климатских и друштвених промена које нам намећу нове идеје, навике и стандарде, наводи се у саопштењу Гранд хотела.

Како се наводи пажљиво су креирани иновативни садржаји који су остварили снажну интеракцију са публиком, будећи пријатне асоцијације и успомене, повезујући их са незаборавним летњим доживљајима.

“Digital awards” сматра да су снажне поруке у кампањи придобиле бројну публику и нове госте, пружајући на тај начин и снажан допринос локалној заједници и популаризацији локалних вредности и лепота Србије, посебно истичући природне и културне знаменитости Копаоника али и повезаних вредности Јошаничке бање, Маглича и Рашке.

“Ово признање доноси потврду наше визије и преданости у промовисању аутентичних и иновативних туристичких понуда. Поносни смо што смо увек на висини савршенства и синоним за ексклузивну дестинацију за све оне који трагају за врхунским одмором и аутентичним искуствима”, изјавила је приликом уручења награде Светлана Костић, директорка маркетинга и комуникација `MK Mountain Resort`, посебно се захваливши организаторима и жирију, свом тиму и партнерима који свакодневно предано раде на креативном имиџу бренда Гранд Копаоник.

“Digital Awards” је престижна награда која служи као признање компанијама које су показале врхунску креативност, иновативност и успешност у комуникацији са публиком путем дигиталних платформи, мењајући слику креативне индустрије.

Додељује се у оквиру регионалне конференцијe о трендовима у телекомуникацијама и медијима Digital, која је ове године одржана 10. пут.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com