“Hi Barbie”: HMD predstavio retro telefon inspirisan Barbikom (FOTO)

IT

HMD predstavio retro telefon inspirisan Barbikom

Kompanije Human Mobile Devices i Mattel su se udružile kako bi kreirale novi HMD Barbie telefon, koji u svakodnevni život unosi dosta nostalgije i dašak glamura u vidu retro telefona na preklop.

HMD Barbi telefon

Foto: Ustupljene fotografije

HMD Barbi telefon

Telefon je pink, šik, elegantan, ima ogledalo na prednjoj strani i predstavlja savršen alat zahvaljujući kome možete, kako iz HMD kažu, da živite svoj najbolji život i odmorite se od svog pametnog telefona.

HMD Barbi telefon

Foto: Ustupljene fotografije

HMD Barbi telefon

Vraćajući maske koje možete da menjate, telefon dolazi sa dve alternativne futrole: sa sveltim, živopisnim šarama legendarne Totally Hair Barbie lutke iz 1992. i vintidž “shooting heart” dizajnom. Tu je i tračica za mobilni telefon sa perlicama koja može biti ukrašena legendarnim Barbi privescima za telefon, uključujući male rolere i sladoled u veličini prilagođenoj za Barbi lutku. Pored toga, možete izabrati raznovrsne sjajne cirkone i retro vintidž Barbii stikere za dekoraciju.

Ovaj telefon takođe dolazi sa prilagođenim korisničkim interfejsom koji uključuje Barbi pozadine i Barbi ikonice za aplikacije koje podstiču digitalno blagostanje, uključujući Digital balance tips, BarbieMeditation a u podešavanjima ćete pronaći Self-care reminders.

Telefon je tu samo za pozive i poruke, nema interneta, nema društvenih mreža. Telefon ima kameru i to rezolucije 0,3 MP sa lampom osigurava autentične slike u Y2K stilu.

HMD Barbi telefon

Foto: Ustupljene fotografije

HMD Barbi telefon

Kada se telefon otvori sve na ekranu izgleda kao da je došlo pravo iz Barbie DreamHouse. Pored i dobro poznatog pozdrava „Hi Barbie!” koji se čuje kada se uređaj uključuje, tu je i propušteni poziv od Kena koga možete dodati u svoje kontakte.

Trebalo bi da se nađe u prodaji od oktobra po ceni od 129 dolara.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com