Atraktivna ponuda stambenih kredita u AIK Banci: Do prvog stana u novoj ili staroj gradnji uz 10 odsto učešća

Biznis Moj novčanik

Atraktivna ponuda stambenih kredita u AIK Banci: Do prvog stana u novoj ili staroj gradnji uz 10 odsto učešća

Trenutak kada u ruke dobijete ključeve svog prvog stana, nakon puno planiranja, razmatranja i upoređivanja, je zaista poseban i simboličan jer ti ključevi ne otvaraju samo vrata, već potpuno novi početak za vas ili vašu porodicu.

.

Foto: Gorodenkoff / shutterstock

.

Za sve građane koji do kraja godine planiraju kupovinu svog prvog stana, AIK Banka je pripremila atraktivnu ponudu stambenih kredita uz koje će ti planovi postati realnost. Bilo da kupujete prvi stan u novoj ili staroj gradnji, za stambeni kredit u AIK Banci vam je potrebno učešće od 10%, što značajno olakšava planiranje finansija i početna ulaganja.

Dodatno, tu je i opcija za udruživanje plate sa solidarnim dužnikom, što posebno mladima koju su na početku karijere, omogućava da reše stambeno pitanje uz podršku još jedne osobe, bez obzira na uzrast solidarnog dužnika, čime je AIK Banka dodatno prilagodila svoje uslove realnim mogućnostima i potrebama klijenata. AIK Banka na sebe preuzima troškove procene vrednosti nepokretnosti i trošak dobijanja izveštaja iz Kreditnog biroa, dok klijenti koji zahtev za kredit podnesu do 30. novembra ne plaćaju trošak obrade kreditnog zahteva, što čitav postupak apliciranja i dobijanja kredita čini još povoljnijim i jednostavnijim.

.

Foto: Promo

.

Građane koji žele kreditom da obezbede novu, a ne kupuju prvu nekretninu, očekuje stambeni kredit uz učešće od 20 odsto. Bez obzira na to koju nekretninu kupuju, stambeni kredit AIK Banke dolazi uz kombinovanu kamatnu stopu – prve 3 godine, kamatna stopa je fiksna i iznosi 4,99%, a nakon toga se primenjuje promenljiva stopa od 2,75% + 6M Euribor.

Maksimalan iznos kredita može biti do čak 500.000 EUR, uz rok otplate do 30 godina.

Kompletnu ponudu, kao i potrebnu dokumentaciju za apliciranje za kredit, moguće je pronaći na www.aikbanka.rs, ili u najbližoj poslovnici AIK Banke.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com