Procurele nove fotografije HMD Hyper: Naslednik Nokia X30 stiže u zanimljivim bojama

IT

Procurele nove fotografije HMD Hyper: Naslednik Nokia X30 stiže u zanimljivim bojama

Prošlog meseca smo videli prve naznake kako će izgledati novi HMD Hyper kao i neke od najznačajnijih specifikcija, a sada se doznale i u kakvim će bojama biti dostupan ovaj telefon.

HMD Hyper

Foto: Ustupljene fotografije

HMD Hyper

HMD Hyper se predstavlja kao naslednik Nokia X30 koji je lansiran 2022. godine, ali sa dizajnom koji je bliži novijem HMD Skyline, sa mešavinom zakrivljenih linija i oštrih uglova. Takođe, možemo videti tri dodatne boje pored prethodno najavljene žute – teget, crvena i siva varijanta. Prema informacijama koje su se za sada pojavile na mrežama, uređaj će verovatno imati metalni ram i stakleni zadnji deo.

Blic preporučuje

HMD Hyper

Foto: Ustupljene fotografije

HMD Hyper

HMD Hyper će imati 6.55-inčni OLED ekran (FHD+ 120Hz), a nova stavka je 50MP prednja kamera sa autofokusom i FHD video snimanjem. U pitanju je telefon sfrednje klase koji će koristiti Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 čip sa 8GB RAM i 256GB interne memorije koja će biti proširiva.

Na poleđini se očekuje 50MP glavna kamera sa OIS, uz 13MP telefoto i 8MP ultrawide sočivo. Takođe, HMD Hyper bi trebao da nudi bateriju od 4.700 mAh sa 33W brzim punjenjem, kao i IP54 zaštitu od prodora, stereo zvučnike, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 5 i NFC konektivnost.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com