Ovaj deo Srbije će dobiti ispravke računa za struju: Važno obaveštenje EPS-a o redovima ispred šaltera

Biznis Moj novčanik

Ovaj deo Srbije će dobiti ispravke računa za struju: Važno obaveštenje EPS-a

Elektrodistribucija Srbije (EDS) saopštila je da će Novosađani dobiti ispravke računa za struju od snabdevača, jer su u Vojvodini posle 20 godina uvedeni novi softveri, i da se taj proces odvijao uporedo sa redovnim aktivnostima pa je zbog toga došlo do određenih grešaka.

.

Foto: Predrag Dedijer / Ringier

.

Kako se navodi, sve uplate sa popustom do 5. septembra tek će se videti na septembarskim računima, a novim očitavanjem koje je počelo juče biće ispravljene i eventualne greške, a snabdevač će dostaviti korekciju računa korisnicima.

Blic preporučuje

“Sve reklamacije na račun podnose se snabdevaču, koji i izdaje račune za struju. Za korisnike koji žele lično da podnesu reklamaciju, u zgradi EDS u Novom Sadu otvoreno je još sedam dodatnih šaltera i značajno povećan broj zaposlenih za obradu reklamacija”, piše u saopštenju.

EDS ističe da će se sa povećanim brojem šaltera u Novom Sadu raditi i u narednim danima, kako bi se maksimalno skratilo vreme čekanja ispred šaltera.

“Proces modernizacije i primene novih softvera odvijao se uporedo sa redovnim aktivnostima i na žalost, dolazilo je do određenih zastoja i grešaka pri unosu podataka. Uz izvinjenje korisnicima, napominjemo da će oni koji su dobili račune bez očitanog stanja dobiti ispravke računa od snabdevača”, navodi EDS u saopštenju objavljenom povodom uvećanih računa koje dobijaju Novosađani i zbog čega čekaju u redovima na šalterima.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com