Na sajmu nekretnina i investicija u Minhenu predstavilo se šest lokalnih samouprava Vojvodine

Na ovogodišnjem minhenskom sajmu investicija i nekretnina učestvuje više od 1.800 izlagača sa 40.000 učesnika iz 36 zemalja sveta. Što se Srbije tiče, svoj investicioni potencijal je na sajmu “Expo Real”, između ostalih, predstavio i Grad Subotica. Predstavnici subotičke lokalne samouprave ovoga puta akcenat su stavili na mogućnosti koje pruža Slobodna zona u tom gradu.

minhen,subotica, na, predstavljanju, autombila, u, minhenuminhen, 1

“Dobar poslovni ambijent i izvanredna investiciona klima ucrtale su Suboticu, već odavno, na mapu velikih evropskih i svetskih investitora. Ono što mi posebno ističemo i čime se posebno ponosimo jeste naša Industrijska zona ‘Mali Bajmok’, u okviru koje posluje i Slobodna zona. Jedanaest kompanija, 6.500 zaposlenih, uvek otvoreni za saradnju i spremni za razgovor sa budućim investitorima”, ističe Srđan Samardžić, pomoćnik gradonačelnika Subotice.

minhen,subotica

Na štandu Razvojne agencije Vojvodine su, pored Subotice, izlagači bili i Novi Sad, Sombor, Zrenjanin, Kikinda i Sremska Mitrovica. Predstavljene su raspoložive lokacije, poreske i finansijske olakšice i druge pogodnosti koje strani privrednici dobijaju investiranjem u ovdašnji sektor nekretnina.

“Do sada je u Vojvodini registrovano 500 stranih kompanija koje su investirale preko 12 milijardi evra i otvorile preko 105 hiljada novih radnih mesta. Tako da je dolazak na sajam uvek nova šansa da se sretnu novi investitori, novi konsultanti i nove agencije koje će nas upoznati sa novim investitorima”, objašnjava Olivera Kovačević iz Razvojne agencije Vojvodine.

Expo Real u Minhenu najveća je poslovna platforma za sektor investicija i nekretnina u Evropi, koji nudi idealno okruženje za efikasno umrežavanje na ključnim tržištima Evrope, Bliskog istoka i SAD, tako da je to jedno od najvažnijih mesta susreta za industriju nekretnina, razmenu znanja i iskustava s poslovnim partnerima.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com