Globalni Huawei YouTube kanal objavio je video zbog kog svi veruju da će njihov trostruko savitljivi telefon doći i u Evropu

IT

Globalni Huawei YouTube kanal objavio video o Mate XT Ultimate

Ana Lađarević

Kada je Huawei predstavio Mate XT Ultimate, svoj jedinstveni trostruko savitljivi telefon, detaljno je objavio samo planove za lansiranje u Kini i nije pomenuo globalno izdanje. Da li će ovo biti još jedan cool telefon koji nikada ne napušta Kinu? Možda ne, s obzirom na to da kompanija koristi svoj globalni nalog na društvenim mrežama da promoviše XT.

Mate XT Ultimate

Foto: Ustupljene fotografije

Mate XT Ultimate

Prvo, kompanija je podelila ove promotivne slike na Tviteru iako nisu spomenuli globalno lansiranje. Ali, Huawei je postavio video na YouTube koji traje minut i prikazuje ključne dizajnerske elemente Mate XT Ultimate, uključujući tehnološka dostignuća koja su omogućila razvoj telefona i premium dizajnerske detalje koji su dostojni telefona ove cene.

Šta sve znamo o Mate XT

Mate XT Ultimate

Foto: Ustupljene fotografije

Mate XT Ultimate

Video, naravno, ne spominje globalno lansiranje. Ali zašto onda postavljati na globalnim nalozima – samo da bi se pohvalili pred drugim proizvođačima? Pa, kada je telefon sa dualnim preklopom debljine 12,1 mm, a Huawei telefon sa tri preklopa 12,8 mm, onda, da, to je zaista impresivno.

U svakom slučaju, Huawei Tviter nalog je upravo objavio da će 19. septembra biti lansiran Huawei Mate Pad sa fokusom na cool novi Glide Keyboard (nešto poput Magic Keyboard). Kampanja za rezervaciju XT u Kini takođe se završava 19. septembra. To je četvrtak sledeće nedelje i bićemo u pripravnosti za bilo kakve naznake o trostruko preklopnom XT tokom MatePad događaja.

Detalji o kamerama

Mate XT Ultimate

Foto: Ustupljene fotografije

Mate XT Ultimate

Ekrani imaju LTPO adaptivnu brzinu osvežavanja, 1440Hz visokofrekventno PWM prigušivanje i maksimalna brzina uzorkovanja dodira od 240Hz.

Uređaj dolazi sa baterijom od 5.600mAh i podržava 66W žično punjenje ili 50W bežično punjenje. Na poleđini se nalazi trostruka kamera koja se sastoji od glavne kamere od 50 megapiksela, ultrawide kamere od 12 megapiksela i periskopske kamere od 12 megapiksela.

Telefon ima 16GB RAM, a dostupne su dve dodatne varijante skladišta: 512GB koja košta 3.089 dolara i 1TB za 3.370 dolara. Kako kažu iz jedne kineske kompanije koja se bavi prodajom, već imaju naručeno 3,7 miliona komada telefona.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com