Otkrijte svoj potencijal uz napredne sportske funkcije koje nudi ovaj sat

IT

Otkrijte svoj potencijal uz napredne sportske funkcije koje nudi ovaj sat

Uređaj ima novi TruSense sistem za praćenje zdravlja

Ima poboljšane funkcije za trčanje i biciklizam

Promo

  • Promo

Na tržištu pametnih satova sve je više modela, od intuitivnih fitnes narukvica do naprednih gedžeta koji ne propuštaju ni jedan aspekt vašeg zdravlja i kondicije. Ali, malo je onih koji su uspeli ono što je uradio Huawei sa Watch GT 5 serijom – da sve to spakuje u jedan uređaj koji u isto vreme ima i savršen dizajn.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Novi Huawei Watch GT 5 modeli su namenjen onima koji traže spoj performansi i estetike. Funkcije koje ovi satovi imaju su neverovatne. Kao da imate ličnog asistenta i trenera na svom zglobu! Uz to, sve je maksimalno unapređeno tako da sat pored svih osnovnih funkcija još preciznije i detaljnije prati sportske aktivnosti i zdravstveno stanje. U jednom imate luksuzan i elegantan sat pun opcija koje mogu da isprate vaš način života i pomognu da ga još više unapredite.

Preciznost u svim apsektima

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Serija Watch GT 5 jedinstvena je po tome što je uvela novi TruSense sistem koji koristi najnoviju tehnologiju za poboljšano praćenje zdravlja. Na primer, ako tokom trčanja merite srčani ritam sat tačno meri vaš broj otkucaja srca u minuti u poređenju sa zlatnim standardom (preciznost 98%). U isto vreme, 40 % brže i preciznije meri nivoa kiseonika u krvi bilo dok spavate ili planinarite na visokim nadmorskim visinama.

Dodatak je to što se oba ova aspekta mogu da detaljno pratiti kroz unapređenu Huawei Health Health aplikaciju. Na njoj se mogu pratiti i beležiti i drugi aspekti poput ciklusa, sna, nivoa fizičke aktivnosti, a može se koristiti i za vođenu meditaciju, dnevnik ishrane, vežbe disanja…

Ta preciznost sata vidljiva je i u drugim funkcijama. Pre svega kroz Sunflower GPS sistem. Maksimalno je povećana tačnost pozicioniranja kroz adaptivni algoritam kako bi se osiguralo visoko precizno praćenje tokom trčanja. U poređenju sa GT 4, Huawei tvrdi da je tačnost rute povećana za 40%, tačnost distance za 30% i tačnost tempa za 20%.

Lični trener i motivacija u pametnom satu

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Oni koji trče, bilo da su iskusni rekreativci ili tek počinju, biće oduševljeni opcijom RouteDraw koja unosi zabavu u ovu aktivnost. Ona omogućava korisnicima da kreiraju i dele svoje rute. Dostupne su mape u boji sa mogućnostima noćnog moda, a tu je i intuitivna navigacija i jednostavno vraćanje na početnu tačku.

Zanimljivo je i što sat nudi odlično praćenje čak i kada birate trčanje van staza ili pak po dužim i izazovnijim rutama, uz segmentirano vođenje i analizu performansi. Na primer, on može da analizira obrazac svakog vašeg koraka, koliki je balans vremena, kontakta sa tlom i vertikalne oscilacije a da vam onda da savet kako da ih maksimalno unapredite.

Slično je i kod biciklizma. Preciznost je poboljšana maksimalno – kod rute i preko 40 %, kod distance 30% ili kod merenja tempa 20% više nego ranije. Kada koristite sat u vožnji bicikle dostupan je i automatski prikaz podataka u realnom vremenu na telefonu.

Watch GT 5 serija prati više od sto drugih aktivnosti poput košarke, pilatesa, padela, plivanja, a zanimljivo je i da je dodat golf mod. Ako niste probali golf, imate savršen izgovor da se okušate u sportu koji mnogi obožavaju. Najzanimljivije je to što su na satu učitane 3D mape preko 15.000 terena širom sveta, uključujući i dve mape terena u Srbiji.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Prava magija se međutim dešava kada počnete da igrate jer sat može da vam izbaci podatke o konturi trenutnog položaja na kom ste, da vam da preporuke kako da odigrate, računa razdaljinu koju ste prešli između svakog zamaha… Kao da imate ličnog trenera! Sat sa vama deli preporuke za sledeći udarac i pravac za ciljanje, uzimajući u obzir brzinu i smer vetra kao i načina na koji igrate.

Jednostavno, teško je odvojiti se od ovog sata jednom kada otkrijete koliko vam može promeniti svakodnevni život i biti od koristi.

Baterija koja traje i do 14 dana

Uz to, Huawei Watch GT 5 dolazi u dve opcije, standardnoj GT 5 i GT 5 Pro varijanti. Pro modeli su dostupni u veličini od 41 milimetar i 46 milimetara. U svakom slučaju baterija je jedna od najjačih karakteristika i traje do 7 dana, a kod muških modela čak pune dve nedelje!

Pored toga, GT 5 Pro 46mm se može potpuno napuniti za 60 minuta; a samo 5 minuta punjenja je dovoljno za celodnevnu upotrebu.

Gde kupiti satove Huawei Watch GT 5 serije

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Ako kupite bilo koji pametni sat iz serije Huawei Watch GT 5 tokom oktobra, dobijate na poklon Huawei FreeBuds 5i slušalice ako se registrujete do 7.11.2024. na huaweipokloni.rs, trogodišnju garanciju na sat, kao i pristup aplikaciji Huawei Health+ na tri meseca besplatno, gde između ostalog možete pronaći kurseve poznatih sportista i stručnjaka iz sveta fitnesa.

Satovi iz serije Huawei Watch GT 5 dostupni su kod operatera Yettel, A1 i mts, kao i u prodavnicama Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedija i na platformi Ananas, i to po cenama od 32 do 75000 RSD, zavisno od modela koji vam je najinteresantniji.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com