NASTAVA POČINJE: Poslednja prilika da započnete jedno od najtraženijih IT školovanja u ovom delu Evrope

I dok se na ITAcademy aktuelni upisni rok po promotivnim cenama bliži kraju, a polaznici biraju smerove koji najviše odgovaraju njihovim interesovanjima, saznajte kako izgleda najsveobuhvatnije IT školovanje na ovim prostorima.

Škola koju su neke od najvećih svetskih IT kompanija izabrale za svog partnera

Zahvaljujući najsavremenijim IT programima, koji su usklađeni sa potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitektura saznanja”, ITAcademy je jedina škola u regionu koju su neke od najvećih svetskih IT kompanija izabrale za svog partnera.

Adobe, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute i Microsoft samo su neke od njih. To konkretno znači da polaznici imaju jedinstvenu mogućnost da steknu neki od prestižnih sertifikata koji izdaju ove globalne IT kompanije i tako dobiju međunarodnu potvrdu svog znanja koja im širom otvara vrata domaćih i svetskih poslodavaca.

Sa ITAcademy ističu da ova partnerstva predstavljaju svetska priznanja i potvrdu njihovog dobrog rada, a polaznicima iz Srbije i regiona, ali i Rumunije, SAD, Kine, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike i još preko 120 zemalja obezbeđuju uslove za sticanje prestižnih sertifikata kao u najjačim IT trening centrima sveta.

Aktuelna IT znanja za svega 9–12 meseci

ITAcademy je jedinstvena i po tome što svojim polaznicima omogućava da stiču danas posebno aktuelna AI znanja i tako potpuno spremni dočekaju budućnost u kojoj se očekuje da će poslovi u vezi s razvojem veštačke inteligencije (AI) i mašinskim učenjem (ML) biti ubedljivo najtraženiji.

Za savladavanje novih veština na ITAcademy koristi se „Arhitektura saznanja”, koja na poseban način koristi dostupne savremene medije za prenos znanja. Ova inovativna metodologija omogućava tri do četiri puta veće angažovanje tokom predavanja i učenja, tako da je moguće da za svega 9 do 12 meseci steknete veštine za koje je ranije bilo potrebno od dve do četiri godine.

Nastava koja se odvija u učionicama, kombinovano ili potpuno online

Tehnička opremljenost ITAcademy u svakom pogledu prati savremen program rada. Polaznici sve zadatke obavljaju na najkvalitetnijoj opremi, koja ispunjava standarde najvećih svetskih univerziteta u kojima se školuju IT stručnjaci. Tu je i ITAcademy Distance Learning System, prvi i najsavremeniji sistem za učenje na daljinu u Srbiji, kreiran prema standardima vodećih svetskih univerziteta, zbog čega znanje koje polaznici dobijaju na ovaj način ne zaostaje za onim koje stiču tradicionalnim putem u učionicama.

Na vama je samo da odredite da li ćete nastavu pohađati u prostorijama ITAcademy, kombinovati online i offline učenje ili potpuno preko interneta i da od šest IT programa izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Prilika za besplatno doživotno usavršavanje, rad na praktičnim projektima, besplatni kursevi engleskog i nemačkog jezika i brojni drugi resursi za uspeh u IT-ju

ITAcademy već godinama na regionalnoj IT sceni važi za obrazovnu ustanovu u kojoj, pored najkvalitetnijih znanja i veština, dobijate i najkompletniju podršku za razvoj IT karijere.

Na ITAcademy su stvorili nesvakidašnji program edukacije koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg školovanja nastavite sa potpuno besplatnim usavršavanjem kad god se u oblasti za koju ste se usavršavali pojave novi alati i tehnologije. Neograničen broj puta. Neograničen broj godina.

Na ITAcademy imate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika za rad u inostranstvu, a putem besplatnih edukativnih programa, kao što su LINK Apprentice Program, DesignStudio i Programming Factory, razvijate i realizujete svoje prve realne projekte i tako već tokom školovana gradite zavidan portfolio.

Pored toga, možete da učite i pomoću Android i iOS aplikacija. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i Savetnik za pomoć u učenju. Takođe, Personal Development Program i besplatni edukativni seminari omogućiće vam da, pored profesionalnih, razvijete i lične i transverzalne veštine, neophodne za razvoj uspešne karijere.

Foto: shutterstock

Kreiranje portfolija, priprema za intervjue i povezivanje sa poslodavcima preko Centra za razvoj karijere

Najmodernija obuka na ITAcademy priprema polaznike za rad na najzahtevnijim pozicijama u IT sektoru tako što im, osim profesionalnih znanja, obezbeđuje besplatan pristup profesionalnim resursima za razvoj karijere koji će im obezbediti kompetitivnu prednost.

Tako polaznici u okviru ITAcademy Centra za razvoj karijere (CCD) dobijaju kompletnu podršku u građenju kvalitetnog portfolija, kreiranju atraktivnog CV-ja i pripremi za intervjue sa domaćim i svetskim poslodavcima. Pored toga, polaznici dobijaju proverene saveta za započinjanje unosne frilens karijere, a najbolji među njima imaju i jedinstvenu mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu. Naime, Centar za razvoj karijere na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija, zbog čega je u prilici da svoje polaznike spoji sa najboljim poslodavcima.

Ovi resursi su dostupni polaznicima ITAcademy godinama nakon školovanja, što im omogućava da se uvek spremno prilagođavaju promenama na tržištu.

Požurite, ostalo je još malo vremena da i vi postanete deo nove ITAcademy generacije

Nastava na ITAcademy počinje 1. novembra. Upisni rok po promotivnim cenama uskoro se završava, a broj slobodnih mesta je strogo ograničen.

Zato reagujte što pre, prijavite se putem ove stranice i obezbedite sebi IT školovanje koje bi moglo da vas dovede do odlično plaćenog posla.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com