Da li se u različitim gradovima isto priča o ljubavi – šta momci o tome misle?

IT

Da li se u različitim gradovima isto priča o ljubavi – šta momci o tome misle?

Promo

  • Promo

Iako muškarci često nisu potpuno otvoreni kada govore o ljubavi, među sobom imaju specifičan način davanja saveta i udeljivanja komplimenata. Ti razgovori su ispunjeni humorom, simpatičnim uvredama, i uvek prisutnom uzajamnom podrškom. Goran, Nemanja i Lazar su ekipa koja ruši predrasude da samo devojke dele svoje utiske i osećanja. Dok su devojke sklone preteranom analiziranju i kreiranju različitih scenarija, momci koriste kratke, duhovite opaske da prenesu ono što misle i osećaju – ili ono što bi želeli.

.

Foto: Promo

.

Zanimljivo je da su sva trojica iz različitih gradova: Goran iz Prokuplja, Nemanja iz Novog Sada i Lazar iz Vranja. Svaki od njih u razgovor unosi svoj lokalni kolorit, zbog čega ponekad dođe i do nesporazuma, pogotovo kada se prepliću različiti dijalekti i izrazi. Tako je Nemanja nedavno kroz dopisivanje sa devojkom koja mu se dopada čuo izraz koji mu nije bio poznat, a Lazar je na svoj način pokušao da mu objasni značenje koristeći lokalni fazon iz Vranja. Ovakve situacije često dovedu do smeha, ali i blage konfuzije, jer svako nosi svoj jedinstveni način izražavanja iz rodnog grada.

Kako je njihov razgovor zaista izgledao, pogledaj ispod.

.

Foto: Promo

.

Da li su Sarini utisci slični Nemanjinim, možete proveriti ovde.

Ipak, Samsung zahvaljujući svojoj opciji Circle to Search pomaže u prevalizaženju ovakvih nesporazuma. Uz ovu funkciju, ne morate više prekidati razgovor da biste pretraživali značenje reči koja vam nije poznata. Dovoljno je da zaokružite nepoznatu reč, odmah dobijete objašnjenje i iste sekunde nastavite dopisivanje.

Circle to Search* je funkcija na Samsung pametnim telefonima koja vam pomaže da brzo pretražite na telefonu ono što vidite na ekranu, bez obzira na to da li se radi o tekstu, fotografiji ili video zapisu. Zadržite Dugme početak (Home button), zatim zaokružite konkretu reč ili objekat prstom ili S-pen olovkom i pokrenućete Google pretraživanje, a samim tim i dobiti rezultate u sekundi. Pratite korake sa sledećih fotografija:

.

Foto: Promo

.

Zahvaljujući ovoj opciji možete sada, ne napuštajući tekst, saznati šta znače reči koje vam nisu jasne. Putem Circle to Search opcije saznajte ko je kome šta hteo da kaže. Pokušajte, iznenadićete se.

*Opcija Circle to Search dostupna je na sledećim modelima telefona S24 Ultra, S24+, S24, S23 Ultra, S23+, S23, S23 FE, S22 Ultra, S22+, S22, S21 Ultra, S21+, S21, Z Fold6, Z Fold5, Z Fold4, Z Fold3, Z Flip6, Z Flip5, Z Flip4, Z Flip3, A55 5G, A35 5G, A54 5G, A34 5G, kao i na tabletima Tab S9 Ultra, Tab S9+, Tab S9, Tab S9 FE+, Tab S9 FE, Tab S8 Ultra, Tab S8+ i Tab S8.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com