И даље у бекству осумњичени за двоструко убиство код Бијелог Поља – затворена ловишта, путеви блокирани

субота, 26.10.2024,  07:13 -> 15:33

Извор: Вијести

Две особе, за које се наводи да су брат и сестра, убијене су у црногорском селу Соколац, у близини Бијелог Поља. МУП Црне Горе наводи да је починилац кривичног дела у бекству. Ловцима из Бијелог Поља забрањен је улазак у ловишта док се не пронађе наоружани убица, наводи се у хитном саопштењу које je издала Ловачка организација Бијелог Поља и упозорава да се осумњичени представљао као ловац који је изгубио псе.

Према незваничним информацијама МУП-а Црне Горе починилац двоструког убиства је вишеструки повратник у извршењу кривичних дела.

“Све расположиве полицијске јединице Регионалног центра безбедности ‘Сјевер’, Противтерористичке јединице, полицијски пси и хеликоптерска јединица МУП-а и Војске Црне Горе стављене су на располагање и предузимају интензивне активности у циљу лоцирања и лишења слободе овога лица”, саопштено је из МУП-а Црне Горе.

Јаке полицијске снаге су распоређене на траси у дужини од десет километара, док полиција претражује терен, уз подршку хеликоптера и дронова. До Соколца се не може доћи јер снаге обезбеђују пут од Слијепач моста до тог села, јавила је РТЦГ.

Вијести преносе да су жртве брат и сестра, стари око 50 година.

Полиција апелује на грађане Бијелог Поља, а нарочито на мештане села Соколац, да остану код куће и не пуштају непозната лица у своје домове, док се потрага наставља.

Ловцима из Бијелог Поља забрањен је улазак у ловишта док се не пронађе наоружани убица, наводи се у хитном саопштењу које je издала Ловачка организација Бијелог Поља и упозорава да се осумњичени представљао као ловац који је изгубио псе.

“Због тренутне ситуације и убиства које се догодило забрањује се лов и излазак у ловиште до окончања ове ситуације. Лов се забрањује комплетном страном ловишта од граничног прелаза Добракова до Вранешке долине и до граница са општинама Мојковац и Пљевља”, саопштено је из ЛО Бијело Поље, пренела је РИНА.

Такође, полиција је позвала грађане са информацијама потенцијално повезаним са злочином да се јаве.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com