Proglašena najbolja avio-kompanija na svetu: Ima najviše dvospratnih aviona

Biznis Vesti

Proglašena najbolja avio-kompanija na svetu: Ima najviše dvospratnih aviona

Blic

Emirates se našao na vrhu kao „najbolja avio-kompanija na svetu“ među 90 globalnih prevoznika u nedavnoj sveobuhvatnoj i metodološkoj studiji Telegraph Travela.

.

Foto: Viktor Cap Panthermedia profimedia / Profimedia

.

Detaljno rangiranje i ocene izračunate su na osnovu više od 30 kriterijuma kao što su tačnost, dozvoljeni prtljag, mreža ruta, kvalitet matičnog aerodroma, starost flote i kvalitet obroka na letu. Rezultati su izračunati na osnovu 18 nezavisnih i međunarodnih nagrada, ankete čitalaca, rejtinga web stranice i stručnih recenzija.

Reč je o avio-kompaniji koja upravlja najvećim brojem dvospratnih aviona Airbus A380, mlaznjaka koji putnici najviše vole – jer nudi najviše prostora i prostora za noge u svim kabinama.

„Premijum i ekonomičan A380 je najbolji na nebu. Poslovna klasa nikada ne razočara. Šofer dolazi po vas i odvozi vas do od aerodroma, što je retkost. Prva klasa ima najbolju vinsku kartu. Njegova mreža ruta je takođe jedna od najvećih: 140 gradova u 77 zemalja. Čak 30.000 čitalaca Telegraph Travel-a ga je proglasilo najboljim dugolinijskim avio-prevoznikom na svetu.

Studija i izbor najbolje avio-kompanije

Nezavisna metodologija studije uključivala je 90 avio-kompanija, odabranih prema broju prevezenih putnika i bodovi su dodeljivani na osnovu učinka svakog prevoznika po nizu kriterijuma, uključujući pouzdanost, povezanost, pravila o prtljagu, iskustvo u letu, prosečnu starost flote, kvalitet matičnog aerodroma, bezbednost, nasleđe, kao i višestruke ankete čitalaca i rangiranja od Apex-a do Airline recenzija i još mnogo toga.

Do sada, u 2024. godini, Emirates je dobio dodatnih 19 nagrada i priznanja širom sveta, uključujući 7 priznanja na Skytrax World Airline Awards u junu za najbolju zabavu u avio-kompanijama na svetu, najbolji komfor u prvoj klasi, najbolju prvoklasnu avio-kompaniju na Bliskom istoku, najbolju prvu klasa keteringa na Bliskom istoku, najbolju avio-kompaniju premijum ekonomske klase na Bliskom istoku i najbolju premijum ekonomsku klasu avio-prevoza na Bliskom istoku.

Emirates Skywards je takođe osvojio nagradu za „Globalni program lojalnosti godine za Bliski Istok“ na Međunarodnim nagradama za lojalnost u maju 2024. godine, piše emirates.com.

U međuvremenu, nagrade AirlineRatings.com za izvrsnost u avijaciji u martu 2024. godine pripale su Emirates-u. Osvojio je prvo mesto za Najbolju uslugu tokom leta i Najbolju premium ekonomiju – korisničko iskustvo koje sada pokriva 21 destinaciju širom sveta.

(Biz Life)

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com