Banca Intesa svečano dodelila nagrade pobednicima Tech the Bank konkursa

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, svečano je dodelila nagrade pobednicima digitalnog konkursa Tech the Bank na Business After-Hours koktelu, koji je organizovala u saradnji sa Američkom privrednom komorom u Srbiji. Na događaju koji je održan u sredu 28. septembra u Golf klubu Ada na Adi Ciganliji, Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa, Stefan Lazarević, predsednik Upravnog odbora Američke privredne komore Srbije i Srđan Dakić, Business Development lider u kompaniji Visa za region Jugoistočne Evrope, pobedničkim timovima, Humanitarko, Cropt i Share Pay, uručili su nagrade od 10.000 evra, kao i studijsko putovanje u Inovacioni Centar Intesa Sanpaolo u Torinu.

Piše: Blic

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: Ustupljene fotografije

Konkurs Tech the Bank, Banca Intesa sprovela je u saradnji sa kompanijom Visa u želji da doprinese razvoju digitalne zajednice u našoj zemlji, kao i da nagradi i primeni najbolja inovativna rešenja u oblasti digitalnog bankarstva. Pobednici će stoga imati priliku i da svoja digitalna rešenja dalje razvijaju u konkretni proizvod ili uslugu u skladu sa poslovnim planom Banke.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com