Evo kako TEKU RADOVI na brzoj saobraćajnici Novi Beograd-Surčin

U narednim mesecima završava se deonica Novi Beograd-Surčin, objavilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na svom zvaničnom Youtube kanalu, uz propratni video koji prikazuje kako teku radovi na ovoj brzoj saobraćajnici.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: RTS / screenshot

Ova saobraćajnica i put od strateške važnosti za Novi Beograd i Surčin, koji će biti glavna veza Beograda sa auto-putem “Miloš Veliki” i koji će spojiti glavni grad sa zapadnom Srbijom, biće u najkraćem roku pušten u saobraćaj, stoji u objavi, piše Ekapija.

Blic preporučuje

Deonica auto-puta Novi Beograd – Surčin dužine je blizu 8 kilometara i imaće dve kolovozne trake, sa po tri saobraćajne trake, kao i dvosmerne biciklističke staze.

Nedavno je i ministar Tomislav Momirović tokom obilaska radova na izgradnji deonice ovog puta izjavio da će saobraćajnica biti puštena u saobračaj “u narednim mesecima”.

Momirović je rekao i da je u prethodnim danima napravljen značajan napredak ka završetku ovog puta.

Pogledajte i našu info-mapu Izgradnja auto-puteva i brzih puteva u Srbiji i regionu.

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com