Huawei nova 10 Pro – savršen vidžet i najveći izbor aplikacija

Huawei nova 10 Pro je, i pre nego što se zvanično našao u prodaji, privukao veliku pažnju svetske javnosti. Onog trenutka kada su se svetla upalila, odmah je postalo jasno i zašto. Reč je, bez sumnje, o jednom od najlepše dizajniranih modela pametnih telefona iz srednje klase (i ne samo srednje) do sada.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

.

Ipak, razume se da njegova zanosna spoljašnjost ne bi bila dovoljna da tu pažnju i zadrži na sebi. Naime, Huawei nova 10 Pro može se pohvaliti i nekim zaista revolucionarnim tehničkim karakteristikama. Tu pre svega mislimo na vanserijske kamere, sa posebnim akcentom na dvostruku prednju kameru od 8 i, u svetu pametnih telefona, rekordnih 60 MP. Izuzetno bogata podrška, kao i snažna baterija koja se uz SuperCharge punjač puni od 0 do 100% za samo 20 minuta, čine nova 10 Pro seriju respektabilnom čak i pred nekim modelima iz premium klase. Ipak, ono što nova 10 Pro modelu daje jedan poseban šmek jeste besprekorno korisničko iskustvo i unapređen pristup ogromnom broju aplikacija.

Pametni servisni vidžeti prilagođeni vašim potrebama

Huawei nova 10 Pro poseduje Smart Service Vidget sa EMUI 13, koji donosi mnogobrojne mogućnosti prilagođavanja prikaza informacija na početnom ekranu.

.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

.

EMUI 13 povezuje uređaje i koordinira vaše zadatke, stvarajući impresivan digitalni svet koji je prilagođen korisničkim potrebama. Drugim rečima, vaša želja je njegova komanda. Sjajni EMUI 13 omogućuje da po sopstvenom izboru slažete servisne vidžete iste veličine da biste oslobodili više prostora, mešanje vidžeta, sistemsku dugmad i prečice koje kreiraju početni ekran po meri samog korisnika. Tako EMUI 13 na nova 10 Pro modelu, između ostalog, donosi opcije kao što su Smart Folder, koji omogućuje nikad lakši pristup aplikacijama, ili SuperHub za inovativan transfer između uređaja i aplikacija. Tu su višestruki uglovi snimanja sa Multi-Cam režimom, ali i unapređeni centar za privatnost, kao i super-praktično korisna opcija za zaštitu privatnosti fotografije, koja tokom društvenog deljenja onemogućuje prenos informacija o lokaciji, modelu uređaja i vremenu snimanja slike.

Zaronite u svet aplikacija uz AppGallery platformu

.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

.

Poznata AppGallery prodavnica aplikacija, korisnicima Huawei nova 10 Pro uređaja omogućava nikad lakši pristup najpopularnijim svetskim i lokalnim aplikacijama: od informacija i hobija, do zabave, finansijskih usluga, navigacije i mnogih drugih. Takođe, osim velikih platformi za zabavu, korisnici nova 10 Pro modela imaju neograničen pristup i strimovanju video medija, pa sa lakoćom mogu primati i deliti najzanimljive događaje. Huawei je konačno učinio široko dostupnim i aplikacije kao što su TikTok, Snapchat, Facebook, Tvitter, LinkedIn i Spotify, na koje se od sada može pristupiti u roku od samo nekoliko sekundi.

.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

.

Uz nikad jednostavnije preuzimanje YouTube-a na nekom Huawei uređaju, korisnik će uz nova 10 Pro uvek biti u toku sa ogromnom bazom mešovitog sadržaja. Sjajna vest je i ta da kada se uželimo komunikacije, možemo lako pristupiti njenim najpopularnijim kanalima kao što su WhatsApp, Messenger, Viber i Telegram. Takođe, kroz saradnju sa vrhunskim globalnim izdavačima igara, nova 10 Pro i AppGallery obezbedili su pristup najnovijim igrama kao što su PUBG Mobile, Dragon Trail, GameLoft i mnoge druge.

.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

.

Na kraju, utisak je da uopšte ne čudi što je AppGallery po obimu postala treća najveća prodavnica aplikacija na svetu. Od svojih prvih, nesigurnih koraka pa do ovog trenutka, sa pojavom Huawei nova 10 Pro modela, AppGallery je postao jedna od najboljih i najsigurnijih svetskih platformi za distribuciju aplikacija za praktičnu upotrebu i prvoklasnu zabavu.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com