Jedan od najboljih svetskih front-end developera Heri Roberts stiže u Beograd

Heri Roberts je višestruko nagrađivani developer i konsultant koji iza sebe ima saradnje sa Guglom, Adobe-om, Unilever-om i BBC-em. Heri je tvorac inuit.css-a, moćnog CSS frejmvorka baziranog na Sass-u, BEM-u i OOCSS-u. Uža specijalnost mu je izrada, skaliranje i održavanje velikih front-end arhitektura. Sada dolazi i u Beograd.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

.

Foto: shutterstock

.

Roberts, jedan od najboljih svetskih front-end developera, će govoriti na masterclass radionicu u Naučno – tehnološkom parku u Beogradu, koju organizuje HelloWorld.

Tema radionice biće “Podešavanje Dev Tools-a za testiranje performansi”. Alati za testiranje performansi unutar browser-a (Chrome Developer Tools) su moćniji nego ikada pre, ali to sa sobom donosi i neke nove probleme i pokreće dodatna pitanja:

· Šta treba da koristimo?

· Koje funkcionalnosti su nam sve dostupne?

· Kako da ih pravilno konfigurišemo?

· Koji je najbolji tok rada?

· Šta sve propuštamo?

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com