KAKO DA OBUĆU PLATITE DUPLO MANJE I KAD NIJE NA POPUSTU Neki su trik već otkrili, a evo u čemu je caka

Žene koje nose obuću manjih brojeva mogu da je pazare i za 50 odsto niže od regularnih cena! Caka je u kupovini na dečjim odeljenjima, jer u prodavnicama obuće neretko tamo mogu da se pronađu i brojevi 38!

Piše: Blic

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: shutterstock

Čitateljka Kurira koja godinama ovako pazari kaže da je ovog leta sebi kupila tri para patika na dečjem po ceni jednog na odeljenju za odrasle.

Blic preporučuje

– Oduvek me je nerviralo to što imam manje stopalo jer mi je znatno teže da sebi pronađem obuću s obzirom na to da nosim broj 35. Najveći problem imam sa štiklama, koje teško pronalazim, ali i kada ih pronađem, često ih platim manje od 2.000 dinara, jer znam u kojim ih radnjama ima. Ipak, s patikama prolazim odlično, kaže ona, piše Kurir.

Foto: shutterstock

Kako dalje nastavlja, ove godine je na dečjem odeljenju jednog poznatog modnog brenda platnene patike platila 2.000 dinara, druge u sportskoj radnji sa oznakom XXS 3.200 dinara, a zatim duboke jesenje patike za 4.000 dinara. Kako kaže identične su na odeljenju za odrasle čak 9.000 dinara.

– Ranije me je nerviralo što su patike na dečjem odeljenju na pertlanje i plus imaju čičak. Ipak, sada je izgleda i taj čičak postao in. Duboke patike koje sam platila upola cene na dečjem identične su onima sa odeljenja za odrasle, a čak i one imaju čičak. A razlika u ceni je više nego duplo -tvrdi sagovornica.

I zaista, na dečjim odeljenjima pre svega sportskih radnji patike se sa oznakom XXS prodaju za do tri hiljade dinara u brojevima do 35, a veličine do 38 koštaju do 3.500 dinara, samo bez oznake da je u pitanju mali broj. A neke žene su već odavno ovo provalile, kaže za naš list poslovođa jedne sportske radnje.

– U radnju nam često dolaze žene koje nose mali broj. Neretko ih vidim da i same preturaju i po dečjem traže broj za sebe. Kada upitamo treba li pomoć, već znaju da tu treba da traže broj za sebe – kaže sagovornica.

Foto: shutterstock

Zna se da je odeljenje za odrasle od broja 36, ali na dečje nam dolaze i one koje nose 37 ili 38 jer znaju da će ovde proći jeftinije. Nikada nisam primetila da je nekoj neprijatno, samo se nerviraju što nemaju veći izbor obuće. Inače se uvek obraduju kada uporede cene. Svako voli da uštedi i to je sasvim razumljivo – kaže sagovornica Kurira.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com