Mali najavio: Prva isplata 5.000 dinara pomoći mladima počinje 16. decembra

Prva isplata pomoći mladima od 16 do 29 godina u iznosu od po 5.000 dinara počeće 16. decembra, izjavio je jutros ministar finansija Siniša Mali.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: TV Prva / screenshot

– Prva isplata kreće dan po završetku prijave, a ona će trajati od 1. do 15. decembra i u sledećih dva-tri dana isplatićemo pomoć svima koji se prijave, a ispunjavaju uslove – rekao je on gostujući na TV Pink.

Blic preporučuje

Ponovio je da za ovu pomoć svi mladi treba da se prijave, bez obzira da li su se ranije prijavljivali i da je to neophodno uraditi preko Uprave za trezor.

Novac neophodan za ovu isplatu biće obezbeđen rebalansom budžeta za ovu godinu o čemu će se u Skupštini Srbije raspravljati sledeće sedmice.

(Tanjug)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com