Ministar Basta u Vranju u fabrikama Simpo i Jumko

“Bez motivisanih radnika nema jake domaće privrede, a bez jake domaće privrede nema jake države. Moja pažnja usmerena je na dobrobit svakog radnika i unapređenje poslovne klime kako bismo brže napredovali. Mora da postoji sloga među nama, da čuvamo jedni druge i da se držimo kao narod. Ova fabrika vredi zbog vrednih ljudi koji u njoj rade”, poručio je ministar Basta radnicima Simpa.

rade, basta, jumko

Nakon obilaska ove fabrike, ministar je održao sastanak sa generalnim direktorom Simpa Slađanom Disićem i njegovim saradnicima.

“Volim Srbiju i svaki atom snage uložiću u to da otvaramo nova radna mesta. Kao ministar privrede boriću se za svakog radnika, uvažavanje sindikata, ali i poštovanje majki sa troje i četvoro dece koje su stub našeg društva. Ne smemo da nestanemo kao nacija”, naveo je Basta.

Ministar je potom obišao fabriku Jumko i razgovarao sa generalnim direktorom kompanije Branislavom Trajkovićem.

“Tokom naredne godine suočićemo se sa posledicama teške krize u Evropi i svetu i zato treba da uložimo zajedničke napore da očuvamo našu privredu. Ključ i život ovog okruga su fabrike Jumko i Simpo i zato ćemo da sačuvamo tržište. Moramo da radimo više kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve, a sa mesta ministra privrede pružiću vam maksimalnu podršku”, zaključio je ministar Basta.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com