Nagradna igra “UZMI RAČUN I POBEDI” ovoga puta u dva kruga: Svrha je jačanje poreske kulture i podizanje svesti građana

Vlada Srbije usvojila je danas Zaključak o organizovanju nagradne igre pod nazivom “Uzmi račun i pobedi”, koja će ovog puta biti sprovedena u dva kruga – “Uzmi račun i pobedi – prvi krug” i “Uzmi račun i pobedi – drugi krug”.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: shutterstock

Svrha priređivanja nagradne igre je jačanje poreske kulture i podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije i motivacije za poštovanje propisa i poboljšanje primene Zakona o fiskalizaciji, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Blic preporučuje

Na sednici je usvojen Zaključak o utvrđivanju osnove za zaključivanje Sporazuma o saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Angole u oblasti bezbednosti i javnog reda, posebno u sferama suzbijanja zločina, zaštite demokratske države, vladavine prava i javnog reda, kao i garantovanja poštovanja ljudskih prava i sloboda.

Sporazum će, takođe, otvoriti prostor za kontinuiranu saradnju, obuku i razmenu iskustava pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i značajno uticati na jačanje sveukupnih bilateralnih odnosa.

(Izvor: Tanjug)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com