Najnoviji iPhone modeli stižu u petak, u minut posle ponoći

Svi ljubitelji najsavremenijih uređaja iz sveta moderne tehnologije željno iščekuju petak 23. septembar, kada će najnoviji Apple pametni telefoni stići u Srbiju, i to samo nedelju dana nakon početka prodaje u Americi. Veliki doček će biti upriličen na Terazijama, tačno u ponoć i jedan minut.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Foto: Ustupljene fotografije

Najnovije iPhone 14, iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modele krasi jedinstven i prepoznatljiv dizajn, a korisnici će biti oduševljeni i činjenicom da iPhone 14 sada poseduje značajno produženo trajanje baterije, i to do čak 20 sati video reprodukcije, novu Crash Detection funkciju i još spektakularnije fotografije pri slabom osvetljenju.

Foto: Ustupljene fotografije

Apple-ovi najnapredniji iPhone 14 Pro modeli su dobili inovativnu prednju kameru od čak 48MP, novi A16 Bionic čip, i potpuno nov i magičan način interakcije sa uređajem uz Dynamic Island funkciju.

Foto: Ustupljene fotografije

Najuzbudljivija novost je da ćete nove iPhone modele moći da isprobate i kupite već u petak 23. septembra, u iSTYLE Apple Premium Reseller-u.

Povodom dočeka novih iPhone modela, iSTYLE je pripremio glamurozan događaj koji će se odigrati na Terazijama, ovog petka, i to tačno u ponoć i jedan minut.

Osim što ćete biti u prilici da prvi vidite nove iPhone uređaje, očekuju vas mnoga iznenađenja, a prvih 50 kupaca koji na Terazijama kupe iPhone 14 model, dobiće fantastičan Apple AirTag na poklon.

Mislimo da je ovo i više nego dovoljno razloga da ponoć dočekate magično, uz najnovije Apple proizvode, dobru zabavu i mnogo iznenađenja.

Foto: Ustupljene fotografije

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com