Najveća svetska kripto-menjačnica stiže u Srbiju

Tekst objavljen: 20.10.2022 16:15        

Korisnike najveće kripto-menjačnice na svetu, Binance, iz Srbije juče je pozitivno iznenadio e-mail u kom su obavešteni da je menjačnica otvorila grupu na čet aplikaciji Telegram isključivo za naše tržište

Najveća svetska kripto-menjačnica stiže u Srbiju

Korisnici Binance-ovih usluga iz Srbije, tj. oni koji su se do sada učlanili u grupu, pokrenuli su polemiku da li ovo znači i dolazak ove menjačnice na naše tržište, a administratori grupe dali su potvrdan odgovor.

– Istina je. Dolazimo u Srbiju, napisao je u četu jedan od administratora grupe.

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Binance

Najveća kripto-menjačnica na svetu, Binance, osnovana je 2017. godine u Kini od strane Čengpeng Žaoa, poznatijeg kao CZ. U septembru iste godine menjačnica se preselila u Japan, nakon što su kineske vlasti krenule sa tvrdom regulacijom kripto sektora.

Već u januaru 2018. godine, Binance je postao najveća kripto-menjačnica u svetu, da bi 2021. godine probili rekord u dnevnom obimu transakcija u vrednosti od čak 76 milijardi dolara. Nakon puštanja u opticaj sopstvenog tokena, BNB, ova kriptovaluta postala je treća na svetu po količini transakcija, odmah iza Bitkoina i Itirijuma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com