“Ne gradimo privatnu prćiju, most u Novom Sadu ključan za sever zemlje”

“Ne gradimo mi privatnu prćiju za nekoga, već gradimo most koji spaja autoput Beograd Novi Sad E75, pa do Bulevara Evrope i sa novim mostom i autoputemE70 prema Rumi i Šapcu”, kazao je predsednik za TV Prvu.

vucic,katalin, novak,guzve

Naveo je kao primer da je, na površini na kojoj se igrao kada je bio dete, izgrađen Blok 44 i postavio pitanje da li je to trebalo da se zabrani i da li treba sada sprečiti izgradnju mosta samo zato što neko voli na tom mestu da šeta psa.

Konstatovao je da su se u Srbji pored “antiputara” pojavili i “antimostari” i pridružili se onima koji štrajkuju protiv inesticija i razvoja države.

“Mi gradimo mostove, gradimo puteve, imaćmo autoput Ruma Šabac, ono sto se čekalo 70 godina, svi pričali mi ga gradimo, kao i sve ostale autoputeve”, rekao je Vučić.

Naveo je da se gradi severna tangenta koja će nas spojiti sa Rumunijom, projekat za Vožd Karađorđe koji će spojiti Mladenovac, Aranđelovac,Topolu, Raču, Despotovac i Bor, što je centralna tangnta.

Dodao je da Amerikanci i Turci južno rade Moravski koridor i da su to sve stvari na koje je ponosan i da neće stati samo zato što je neko nezadovoljan.

Istakao je da se neće nikome dodvoravati i da je upravo zbog takvog neodgovornog ponašanja Srbija izgubila šansu da se u njoj kopa litijum.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com