NEDELJNI POSLOVNI HOROSKOP Blizanac u problemima, a OVAJ ZNAK će uživati u dobrim prilikama

Ovan

Obratite pažnju na odnos sa voljenim bićem već na samom početku nedelje. Ponedeljak donosi mogućnost nekih zanimljivih izbora, biće vam teško da se odlučite, a ako smatrate da možete sve da postignete, onda već sada znate odgovor šta vam je činiti. U utorak i sredu, zaboravite na samoživost i sebičnost. Četvrtak je dan kada ćete biti u situaciji da pokažete vaše diplomatske sposobnosti. Takođe, tih dana se potrudite da budete okruženi vašim prijateljima. Za vikend, pridržavajte se ustaljenih planova i obavezno ispunite sva zadata obećanja.

Bik

Potrudite se da ove nedelje izbegavate konfliktne situacije. Ako se nađete u društvu pojedinaca koji sa vama ne dele mišljenje po pitanju bitnih životnih stvari, obuzdajte potrebu da im kontrirate. Utorak i sredu ćete provesti prilično takmičarski nastrojeni, ali ovo uopšte ne mora da bude loše, naprotiv. Zdrava konkurencija je, u vašem slučaju, više nego poželjna. Četvrtak je dan rezervisan za kompromise. Ovo se naročito odnosi na vaš ljubavni život. Potrudite se da ne budete sitničavi – detalji zaista nisu toliko bitni koliko mislite. Subota je dan kada treba da budete lišeni svega što vas koči.

Foto: shutterstock

Blizanci

Potrudite se da prionete na posao već na samom početku nedelje. Toliko toga je pred vama i samo uz dobru organizaciju uspevate da većinu stvari privedete kraju. Potražite pomoć, ako mislite da nećete sami sve postići. Sreda je dan kada će vaša sposobnost prilagođavanja biti na testu. Veoma je bitno da nekome pokažete kako ste vi idealna osoba čak i u teškim situacijama. U četvrtak i petak, izvesni izazovi na ljubavnom planu će vam pokvariti raspoloženje, ali ne brinite, neće dugo potrajati. Za vikend zadržite vedro raspoloženje i potrudite se da vreme provedete sa prijatnim, opuštajućim ljudima.

Rak

Neka vam najbitnija stvar ove nedelje bude vaša porodica. U ponedeljak biste mogli da naučite da ponovo cenite neke male stvari koje ste mislili da nisu toliko bitne za sreću. Kreativnost vam je na zavidnom nivou od utorka, pa sve do četvrtka i ako imate dovoljno slobodnog vremena, okrenite se hobijima u kojima uživate. Neke informacije treba da podelite sa mlađom osobom koja još uvek nema mnogo životnog iskustva, najkasnije u petak. Subota je dan kada treba da napravite distancu između nekoga čije vam društvo više ne prija. U nedelju zaboravite na kriticizam, naročito onaj usmeren ka vama samima.

Lav

Možete da očekujete priliv inspiracije i pokretačke energije već tokom ponedeljka i utorka. Sve što tih dana započnete, veoma brzo će doneti prve rezultate, a pritom ćete neizmerno uživati i u samom kreativnom procesu. U sredu poslušajte jednog člana porodice, pa čak i ako ste neke informacije već toliko puta čuli da ih maltene znate napamet. Četvrtak donosi pad u energiji, pa čak i stvari u kojima inače uživate mogu vam izgledati prilično dosadne. Privolite se da se posvetite bar onome što je najneophodnije. Petak je povoljan za intelektualne razgovore koji mogu prerasti u flert, naravno ako vi to želite.

Foto: shutterstock

Devica

Misterija će biti svuda oko vas ove nedelje, a jedna zagonetna situacija će vas maltene zateći nespremne, ali u pozitivnom smislu. Najverovatnije se radi o informacijama za koje nikada ne biste pomislili da su istinite. U sredu, pokažite saosećajnost prema nekome ko je u nevolji, pa čak i ako je u pitanju potpuni stranac. Svako dobro delo tog dana biće višestruko nagrađeno u bliskoj budućnosti. U četvrtak i petak bi bilo dobro da se posvetite vašem emotivnom partneru i tih dana zaboravite na druga obećanja i obaveze. Vikend će proteći u znaku dobre zabave u kojoj ste glavni akter, naravno, vi.

Vaga

Nedelja će početi prilično eksplozivno i to u pozitivnom smislu. Ponedeljak vam donosi avanturistički duh i pojačanu želju za upoznavanjem novih ljudi i mesta. Ako ste u prilici otputujte negde i zabavite se. U sredu ćete morati da se uozbiljite i vratite u normalu. Od utorka do petka, komunikacija će vam biti izuzetno pozitivna i mogli biste tokom ovih dana sklopiti neke važne poslove i dogovore. Za vikend nađite način da se relaksirate. Odmorite od posla u prirodi sa ljudima koje volite.

Škorpija

Nemojte žuriti. Pokušajte da imate vere i strljenja početkom nedelje, čak iako budete imali osećaj da ćete eksplodirati. Od ponedeljka uveče pa do srede, vi ćete imati osećaj kao da se sve svalilo na vaša leđa. Ali nakon toga, vama će se vratiti pozitivna energija i entuzijazam što je veoma atraktivna kombinacija na svim životnim poljima. Fokusirajte se u petak na detalje, jer nije povoljno vreme za donošenje odluka i rad na duže staze. Za vikend se prepustite riziku i recite jasno kako se osećate.

Strelac

Početkom nedelje se posavetujte sa prijateljem. Bez obzira na vaš instinkt u ponedeljek, vi nećete biti sigurni šta treba da uradite. Mali savet će vam puno značiti. Utorak i sreda su povoljni dani na svim životnim poljima. Zvezde su tako postavljene da će vam od ruke ići sve čega se prihvatite. Iskoristite ih kako biste poboljšali sve ono što u vašem zivotu ne štima. Za vikend ne budite namćor ukoliko ne dobijete šta želite. Ponašajte se odraslo!

Jarac

Početkom nedelje, naročito u ponedeljak, vaš mozak će biti veoma aktivan. Očekujte jaku memoriju i duhovnost. Verovatno ćete uvideti nešto što niste mogli u prethodnom periodu i rešiti problem koji vas je mučio duže vreme. Vaš šarm će biti posebno izražen u utorak i sredu, pa ako imate u planu nekoga da osvojite, bilo bi šteta da ovo propustite. Kažite kako se osećate! Četvrtak i petak će biti obeleženi romanitkom i lepim stvarima bilo da ste u vezi i li da ste slobodni. Za vikend ćete čeznuti za novim izazovima. Zadovoljite svoju dečiju ličnost negde u prirodi i dobro se zabavite.

Foto: shutterstock

Vodolijia

U ponedeljek ćete biti željni da naučite nešto novo ili upoznate nekoga. Vaš nemirni duh će prosto morati da zadovolji ovu potrebu. Nemojte mu to uskratiti. Zadovoljite se tako što ćete uraditi nešto što već dugo želite. U utorak i sredu biste mogli biti opsednuti svojim egom i svojim položajem u svetu i društvu. Mala doza samopouzdanja je pozitivna, ali vodite računa da ne preterate sa egocentrizmom, jer niko u okolini neće to moći da trpi. Za vikend sledite svoju intuiciju. Imajte osećanja za slabe i nemoćne.

Ribe

Budite praktični u ponedeljak. Imaćete priliku da napokon dovedete u red neki deo života koji je bio zapostavljen i nesređen. Nakon toga, u utorak i sredu vodite računa da ne dođe do konflikta sa nekom od koga zavisite. Vaša direktnost, ma koliko bila dobra osobina, mogla bi previše da vas košta. U petak ćete u na poslu morati da upotrebite sve svoje sposobnosti kako biste izbegli katastrofu. Vodite računa o tome i budite skoncentrisani. Za vikend dubite u društvu. Samoća bi mogla da vas podseti na neki gubitak iz prošlosti.

(Horoskopius.com)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com