NEDELJNI POSLOVNI HOROSKOP Raka čeka veliki uspeh, a OVAJ znak očekuje iznenađenje na poslu

Ovan

Na početku nedelje moguće je da ćete se pitati kakav je ovo svet u kome radite. Srećom, vi imate tu snagu da pomognete i sebi i drugima da pronađu balans. Zatim, pogledajte oko sebe i pronađite nove saveznike ili snagu u postojećim, posebno u četvrtak – snažni savezi dovode do sjajnih rezultata! Nemojte to prevideti. Tokom vikenda, vaš mozak zahtevaće dodatnu stimulaciju. Posegnite za poljem u svom poslu koji vam nije baš najjasniji i pronađite nekog ko se u to razume da popričate o tome.

Bik

Na početku nedelje bićete fokusirani i jake volje. Međutim, kada se nađete u situaciji sa tvrdoglavim ljudima, razmislite da li je vredno ulaziti u raspravu sa njima. Mali komroimis bi mogao da pomogne i pojednostavi situaciju. Između srede i petka vaš takmičarski duh doćiće do izražaja. Potražite dobitničku kombinaciju i podelite nagradu. Tokom vikenda pročitajte nešto lepo, pa makar to bio neki nedavno uspešno sklopljen ugovor.

Blizanci

Ukoliko vam se pruži prilika da promenite rutinu u ponedeljak ili utorak, iskoristite to! Male raznovrsnosti izložiće vas sasvim novom aspektu posla o kome niste do sada razmišljali, dajući vam veću i jasniju sliku o svemu. Kasnije u toku radne nedelje, spustite malo gard i prihvatite nove projekte sa velikim osmehom i entuzijazmom. Biće vam od velike koristi kasnije. Naravno da ste zauzeti, ali će vas više ceniti i imaćete više mogućnosti za napredovanje. Tokom vikenda pažljivo napravite plan za sledeću nedelju.

Rak

Ukoliko su vam zadaci isuviše laki na početku nedelje, zatražite nešto veće i izazovnije. Zatim, kada ispunite ta očekivanja, vaša uloga u firmi biće daleko veća. Od srede do petka, bićete posebno efikasni i poslovni. Odradićete odličan posao u rekordnom vremenu. Nastavite da radite na svoj način i dobićete posebnu pohvalu. Ukoliko morate da radite tokom vikenda, postarajte se i da se odmorite. Zaslužujete malo slobodnog vremena.

Lav

Dopustite drugima da se šepure i sačekajte pravi momenat u ponedeljak i utorak da pokažete sve svoje sposobnosti i vrednosti. Budite spremni da na primeru pokažete koliko je vaš način bolji. Ukoliko vam posao bude malo dosadan od srede do petka, moguće je da vam je potrebna dodatna kreativna stimulacija. Potražite je online na nekim predavanjima ili pročitajte neku studiju iz svoje oblasti. Ili posetite neki seminar. Tokom vikenda vaša kreativnost ponovo dolaži do izražaja – ali još jednom, i ljubav!

Devica

Dok su svi oko vas zbunjeni promenom poslovnih okolnosti na početku nedelje, vi tražite šta se nalazi ispod površine onog što vas očekuje. Vaša mala detektivska istraživanja pomoćiće vam da mudrije odreagujete kada to bude potrebno – a to će potvrditi i intuicija posle srede! Pred kraj radne nedelje dajte sve od sebe da komunikaciju dovedete do željenog nivoa – razgovor lice u lice je definitivno vaš način! Tokom vikenda odložite odluke dok ne budete imali sve potrebne informacije.

Vaga

Na početku nedelje u prvom planu će biti vaše liderske sposobnosti. Bićete inspiracija svima oko vas, a moguće je i da vas neko vidi kao svog mentora. Takođe, imaćete sjajnu ideju, koju treba da sprovedete u delo. Od srede do petka moraćete svoju pokretačku snagu obojiti taktičnošću. Dajte šansu drugima dok budete ispitivali postojeći sistem rada i mudro uvodili inovacije. Ovaj vikend svedite sastanke i pozive na minimum – biće vremena da se posvetite detaljima kasnije.

Škorpija

Ponedeljak i utorak biće veoma kreativni dani a srećom vi imate viška energije da se nosite sa tim. Ukoliko morate požuriti sa nekim zadatkom, bacite jedan brzi pogled i šaljite ili pošaljite kao preliminarni a finalizujte ga kasnije. Od srede do petka bićete u svom elementu, na vreme i u centru zbivanja. Svi vaši najbolji kvaliteti doćiće do izražaja, a to vas čini jednim od boljih članova tima. Takođe, u fokusu će biti i povezivanje sa drugim ljudima, vama bitnim za karijeru.Tokom vikenda pažljivo isplanirajte svoje sledeće korake i držite ih se, jer ćete u protivnom gubiti vreme na nepotrebne detalje.

Strelac

Radije biste na početku nedelje radili na svoj način, ali moraćete priznati da je nečiji drugi bolji i efikasniji. Podelite dobre ideje sa kolegama kao i nagradu koju dobijete – biće toliko toga oko vas! Sreda i četvrtak donose dosta razgovora, ali i manjak informacija. Ukoliko ste jedan od onih koji treba da utvrdi činjenice, pomoćiće vam sam početak i osnova trenutne strategije! To bi vam moglo doneti prednost, te iskoristite priliku. Tokom vikenda bićete preplavljeni sjajnim idejama, praktično svakog trenutka. Zapišite, kako biste mogli da razmislite kasnije!

Jarac

U ponedeljak ii utorak vaša odlična memorija mogla bi da vam pomogne na jednom sastanku ili u jednom zvaničnom razgovoru. Budite diskretni u svakom slučaju, jer će vam to biti od koristi kasnije. Kasnije u toku radne nedelje potražite potencijalne klijente. Kolege oko vas su oduševljeni vašim načinom rada i spremni da prihvate vaše ideje. Pomozite im tako što ćete im reći šta im je potrebno i zašto. Ponekad je to vrlo lako! Moguće je da ćete imati dosta posla tokom vikenda. Isplanirajte vreme pažljivo, kako biste imali vremena i da se odmorite.

Vodolija

Što više budete stručni u tome što radite, to ćete više biti ponosni na sebe. To je sjajan krug, tako da se postarajte i da ga nastavite, možda i nekim stručnim usavršavanjem. Ako mislite da možete da izbegnete birokratiju u sredu i četvrtak, razmislite dobro. Prečice bi mogle dodatno da vam zakomplikuju stvari. Ukoliko radite tokom vikenda, postarajte se da to bude primećeno. Imajte na umu da zabavan društveni život gradi veze i podiže moral.

Ribe

Pronađite projekat sa kojim možete da se nosite, u ponedeljak i utorak. Ukoliko zapnete u poslu, uvidećete da nešto prelazi vaša očekivanja i da treba da uradite jednu dobro reviziju posla. Zatim, u sredu ili četvrtak izađite sa svojom novom idejom, bilo da je to na sastanku ili je van vašeg radnog prostora. Tokom vikenda obavite nekoliko hitnih emailova, ali se postarajte da dobro pročitate sve detalje pre nego što pošaljete odgovor.

(Horoskopius)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com