NEMAČKI MALOPRODAJNI LANAC ODUSTAO OD SRBIJE Bauhaus obustavio ulazak na nekoliko godina

Nemački maloprodajni lanac Bauhaus odustao je od investiranja na srpsko tržište, nezvanično saznaje portal Retail Serbia.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

.

Foto: shutterstock

.

Tokom prošle godine, menadžer kompanije za Sloveniju i Srbiju, Samo Kupljen je za ovaj portal potvrdio da Bauhaus planira da investira na srpsko tržište ali nije precizirao kada bi prvi prodajni centar mogao da se otvori.

Blic preporučuje

Nezvanično, prema saznanjima Retail Serbia, nemačka kompanija je donela odluku da obustavi ulazak u Srbiju na nekoliko godina.

Na upit tog portala, da li mogu da potvrde ove informacije, generalni direktor za Sloveniju i Srbiju nije imao odgovor.

Bauhaus je jedan od najvećih evropskih lanaca za uređenje doma i bašte. Centrala kompanije smeštena je u Nemačkoj, a u regionu posluju u Hrvatskoj, Bugarskoj i Mađarskoj. Bauhaus u svom asortimanu ima do 150.000 artikala, kupcima nudi stručne savete za uređenje doma kao i dostavu.

(Retail Serbia)

Želite da vam “Blic Biznis” donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini više od 100.000 ljudi. Prijavite se na newsletter i na mejlu očekujte najaktuelnije i najekskluzivnije informacije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com