Otkrivene cene novog Google telefona: Pixel 8 Pro za paprene pare

Samo što je najavljen definitivan datum dolaska novog iPhone, javio se i Google koji dolazi sa linijom Pixel 8 telefona. Iako nezvanično, dobili smo datume kada ovaj telefon stiže u Evropu i po kojoj ceni, što se mnogima neće previše svideti.

Google Pixel 8

Foto: @oneleaks / Ustupljene fotografije

Google Pixel 8

Najnovije Google Pixel uređaje upoznaćemo za nešto više od mesec dana. Kompanija je počela da šalje pozivnice za sredu 4. oktobra u 19 časova.

Odmah su se pojavile informacije o cenama. Navodno, cene će biti nešto više nego kod prošlogodišnjih modela. Tako će Pixel 8 sa 128GB memorije koštati 874 evra dok će verzija sa 256GB biti u prodaji za 949 evra. Poređenja radi Pixel 7 se prodavao po početnoj ceni od 650 evra.

Prema nagađanjima najjači model Pixel 8 Pro koštaće 1,235 evra i to za varijantu sa 128GB memorije. Prošle godine Pro model je koštao 900 evra.

Nagađa se i oko boja u kojima dolaze telefoni – boja lešnika, “obsidian”, u boji ruže i mint boji, dok će pro modeli imati sledeću paletu: Bay, Obsidian, Porcelain i Mint.

U međuvremenu, greškom je objavljena u Google Store koja je potvrdila sve što smo već znali o dizajnu i rasporedu kamere za Pixel 8 Pro.

Očekuje si da će biti predstavljen i Pixel Watch.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com