POČEO UPIS U NAJSAVREMENIJU ŠKOLU U REGIONU: Savremena osnovna škola i gimnazija već upisuju novu generaciju učenika

Usled velike želje roditelja da svojoj deci na vreme i po najpovoljnijim uslovima obezbede moderno školovanje koje ispunjava najviše standarde, upis generacije 2023/2024. u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju uveliko traje.

Kako kažu iz ovih ustanova na osnovu iskustva iz prethodnih godina, obično do Nove godine većina mesta bude rezervisano. Da bi tako moglo da bude i ovoga puta, potvrđuju reči Jasmine Franolić, direktorke Savremene osnovne škole, koja ističe da vlada veliko interesovanje za upis u narednu školsku godinu.

Ukoliko želite da obezbedite mesto za svoje dete u Savremenoj osnovnoj školi ili gimnaziji na vreme, i to po najpovoljnijim uslovima, ostalo je još malo vremena da to uradite, jer se 31. oktobra zatvara upis po najnižim cenama.

Škola za razvoj punog potencijala vašeg deteta

Savremena osnovna škola i gimnazija predstavljaju okruženje koje je dizajnirano za savremeno učenje, slobodno istraživanje i sveobuhvatan razvoj učenika i u kome se nastava odvija na Nacionalnom i Kombinovanom Kembridž programu, koji su akreditovali Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Univerzitet u Kembridžu i finski obrazovni sistem New Nordic School.

.

Foto: Promo

.

Savremena je jedini obrazovni sistem u regionu u kome učenici od prvog razreda imaju priliku da se upoznaju sa STEAM učenjem i stiču IT znanja. Kroz interaktivnu nastavu, multidisciplinarne časove i upotrebu savremene edukativne tehnologije, osnovci i gimnazijalci usvajaju vredna znanja i veštine, koji im omogućavaju nastavak školovanja u najprestižnijim domaćim i svetskim srednjim školama, kao i na fakultetima.

U Savremenoj učenici razvijaju raznovrsne talente i, uz jedinstven program za razvoj višestruke inteligencije i bogate vannastavne aktivnosti, s radošću otkrivaju nova interesovanja. Tako uz posvećene i uvek prisutne učitelje i nastavnike i personalizovan pristup prilagođenom potrebama i afinitetima svakog deteta učenici stiču kvalitetno obrazovanje, ali se i spremaju za zanimanja budućnosti koja još ne postoje. Jednom rečju: odrastaju u kvalitetne mlade ljude u potpunosti spremne za život i rad u 21. veku.

Roditelji su saglasni da su Savremena osnovna škola i gimnazija mesto na kome njihova deca ostvaruju svoj pun potencijal.

Savremena osnovna škola – učenje pomoću robota po finskom modelu obrazovanja

Savremena osnovna škola se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigada, i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata. Savremena osnovna škola je jedina škola u regionu koja kroz partnerstvo sa finskom školom New Nordic School zvanično svojim učenicima donosi finsko obrazovanje kroz Nordic Baccalaureate program. Ovaj program ohrabruje učenike da razvijaju svoju prirodno urođenu kreativnost, otkrivaju svoja prava interesovanja i slobodno oblikuju sopstvenu budućnost. Takvi učenici su srećniji, zbog čega kasnije postaju i uspešniji.

.

Foto: Promo

.

Savremena u svojoj nastavnoj praksi aktivno i efikasno upotrebljava edukativne robote, koji učenicima svih uzrasta pomažu da prodube svoje znanje iz robotike i programiranja, ali i da razvijaju problem solving, kreativnost, timski rad i proaktivan duh. Savremena osnovna škola poseduje čak 12 različitih edukativnih robota, za najrazličitije uzraste i primenu u nastavi, a među njima se posebno ističe najmlađi član tima – humanoidni robot-nastavnik pod imenom Pepper. Ovaj robot predstavlja vernog saradnika nastavnika i učitelja u Savremenoj, koji im omogućava da višestruko unaprede svoj nastavni proces.

Savremena gimnazija – mesto gde uče i odrastaju lideri budućnosti

Savremena gimnazija nalazi u samom centru grada, na trećem i četvrtom spratu Beograđanke. U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama Savremene gimnazije (Intelligent Classroom) vaš budući gimnazijalac svesku će rado zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će usvajati znanja.

.

Foto: Promo

.

Cilj Savremene gimnazije je da od svojih učenika stvori građane sveta: visokoobrazovane, moderne, uspešne i nadasve odgovorne ljude, kojima će, zahvaljujući diplomi Savremene, nakon školovanja biti širom otvorena vrata najprestižnijih svetskih univerziteta, dok će ih nivo i kvalitet znanja postaviti u sam akademski vrh.

Future-Ready School – za sigurnu i uspešnu budućnosti

Kvalitetno osnovno i srednje obrazovanje predstavljaju čvrst temelj za uspešnu budućnost svakog deteta. Tokom ovih godina kada se formira ličnost učenika, on ne samo da stiče vredna znanja i veštine već stvara i važne navike koje mu omogućavaju da bude uspešan u budućnosti.

Stoga je izbor prave škole veoma važan, a sudeći na osnovu mišljenja roditelja i učenika, Savremena osnovna škola i gimnazija zaista predstavljaju najbolji izbor za njihovu decu.

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji i kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije itd. Ovo je samo deo zdravog, sigurnog i podsticajnog okruženja, u kom učenici razvijaju višestruku inteligenciju i stiču znanja i veštine za ceo život.

.

Foto: Promo

.

Ukratko, u Savremenoj učenici dobijaju jedinstveno obrazovno iskustvo, koje će im obezbediti sigurnu i uspešnu akademsku budućnost. Sve ovo čini Savremenu osnovnu školu i gimnaziju najmodernijim školama u regionu i pravim future-ready školama.

Nikada nije suviše rano da mislite na budućnost svog deteta – prijavite se onlajn ili kontaktirajte sa Savremenom na 011/40-11-223 do 31. oktobra i osigurajte svom detetu najbolje školovanje po najpovoljnijim uslovima u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com