Povlači se ovaj proizvod – možete da se povredite

IKEA povlači ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 zbog opasnosti od pada i povrede.

Izvor: B92.net

frantic00 / Shutterstock.com

frantic00 / Shutterstock.com

IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 da prestanu da je koriste i da se obrate kompaniji IKEA radi punog povraćaja novca.

Bezbednost kupaca je uvek polazna tačka za kompaniju IKEA. Stoga IKEA povlači ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 (22 označava godinu, a 21 nedelju proizvodnje proizvoda) zbog postojanja rizika od toga da krak zvezdastog postolja stolica pukne i dovede korisnika u opasnost od pada i povrede, saopštili su.

IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju ODGER kancelarijsku stolicu boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 da smesta prestanu da je koriste i da je vrate u bilo koju robnu kuću IKEA radi punog povraćaja novca.

IKEA razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju. Uprkos tome, došli smo do saznanja da krak zvezdastog postolja ODGER kancelarijske stolice boje antracita, s oznakama datuma do i zaključno s 2221, može da pukne.

ODGER kancelarijska stolica boje antracita s oznakama datuma do i zaključno s 2221 može se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA radi punog povraćaja novca. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban.

Naziv i oznaka datuma proizvoda nalaze se ispod sedišta, utisnuti u materijal stolice.

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com