PRAVA NOVOGODIŠNJA ODLUKA: Poklonite svom detetu najkvalitetnije Cambridge i IB obrazovanje

Nova godina je vreme za darivanje naših najmilijih, ali i za donošenje važnih odluka koje život menjaju nabolje.

Slušaj vesti

0:00/ 0:00

Link group

Foto: Link Group / Promo

Link group

Baš zbog toga je sada idealan trenutak da donesete pravu novogodišnju odluku i svom detetu pružite najvredniji novogodišnji poklon, kojim ćete mu omogućiti uspešnu budućnost: internacionalno Cambridge i IB obrazovanje na engleskom jeziku za sve učenike od 11 do 19 godina po najpovoljnijim uslovima. International School vam olakšava da tu odluku realizujete, jer vam za Novu godinu poklanja popust na školarine do čak 30%.

International School je najmodernija Cambridge i IB osnovna i srednja škola u zemlji i regionu, u kojoj se nastava i celokupna komunikacija sa profesorima odvijaju isključivo na engleskom jeziku. Školovanjem u International Schoolu vaše dete dobija sveobuhvatno i kvalitetno obrazovanje i znanja za 21. vek koja će mu omogućiti prohodnost na prestižne univerzitete. Prijavite se do 4. januara i ostvarite popust do čak 30%.

International School vam poklanja i do 30% niže cene školarina

Neka novogodišnji poklon za vaše dete bude ono trajno i vredno što ga menja nabolje, a to su kvalitetno obrazovanje i stimulativna sredina za rast i razvoj.

Umesto materijalnih i prolaznih stvari, ove godine imate sjajnu priliku da svom detetu obezbedite internacionalno Cambridge i IB školovanje na engleskom jeziku po posebnim uslovima upisa i na taj način pametno uložite u njegovu uspešnu budućnost.

Donesite najbolju novogodišnju odluku baš sada jer je sada pravi trenutak da svom detetu obezbedite srećnu i uspešnu 2022. i svaku narednu godinu. Iskoristite novogodišnju akciju sa povlašćenim cenama školarine koja traje do 4. januara.

Najmodernije internacionalno Cambridge i IB obrazovanje za učenike od 11 do 19 godina

Internacionalna Cambridge i IB škola za učenike od 11 do 19 godina istovremeno poseduje akreditaciju i radi po planu i programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, International Baccalaureate (IB) obrazovne organizacije i Ministarstva prosvete Republike Srbije. Inovativan, moderan i zasnovan na svetskim standardima kvaliteta, International School će vašem detetu pružiti najkvalitetnije obrazovanje dostupno na našim prostorima.

Foto: Link Group / Promo

Upisom u International School, vaše dete dobija sveobuhvatno osnovno i srednje obrazovanje, što predstavlja idealnu osnovu za nastavak školovanja na najprestižnijim domaćim i stranim univerzitetima, budući da ima mogućnost da stekne internacionalno priznate Cambridge i IB diplome.

Tokom procesa učenja poseban naglasak u edukativnom pristupu stavljen je na pripremu vašeg deteta za uspešnu akademsku i profesionalnu budućnost. Učenici International Schoola provode vreme u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom. Moderan enterijer zgrade na Vračaru posebno je prilagođen potrebama deteta, prostorije su kreirane za postizanje maksimalnih rezultata i opremljene najmodernijom tehnologijom u službi obrazovanja, pomoću kojih vaše dete na drugačiji način, lakše i zanimljivije savladava gradivo i ne samo da ostvaruje već i prevazilazi svoje potencijale.

Škola u kojoj je sve potpuno usmereno ka razvoju učenika

Učenicima International Schoola je na raspolaganju veliki broj vannastavnih aktivnosti. Klubovi i radionice su u potpunosti okrenuti ka unapređenju i razvoju ličnih i akademskih kompetencija učenika. Gostujući predavači, predstavljanje prestižnih domaćih i svetskih univerziteta i kurikulum koji ispunjava najviše obrazovne standarde čine International School idealnom osnovom za dalji akademski put.

Kada se tome doda mentorski rad u malim grupama sa posvećenim nastavnicima, jasno je da učenici koji se školuju po IB i Cambridge programu International Schoola stiču najbolje uslove da se neometano razviju u buduće internacionalne lidere iz najtraženijih oblasti.

Upisom u International School vaše dete će steći neophodna znanja i veštine za 21. vek, kao i internacionalno priznate Cambridge i IB diplome, u zavisnosti od usmerenja. International School je škola u kojoj će vaše dete postati svestran akademski građanin, spreman za nove obrazovne izazove kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Foto: Link Group / Promo

International School nas ohrabruje da ispunjavamo svoje snove

Škola je puna podrške i naši nastavnici su sjajni jer, kad god nismo u školi – kada imamo pripreme, treninge ili turnire – organizuju dodatne časove kako ništa ne bismo propustili i kako naše sportske aktivnosti ne bi uticale na naše ocene. International School nam pruža ljubav i ohrabruje nas da učimo i van nastavnog programa, da ispunimo svoje snove i želje i uči nas kako da postavimo visoke akademske i životne ciljeve.

Teodora Obradović, učenica

Ključ uspeha učenika u International Schoolu leži u činjenici da je škola u potpunosti posvećena učenicima i omogućavanju da oni razviju sve svoje talente i ostvare svoj puni potencijal. Sada je pravo vreme da i vaše dete postane deo elite koja se izdvaja znanjem i maksimalnim rezultatima. Poklonite mu nezaboravan novogodišnji dar – internacionalno Cambridge i IB obrazovanje i sa osmehom dočekajte novu godinu.

Prijavite se odmah jer novogodišnji popust od 30% važi samo do 4. januara!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com