Preko novog telefona do robotskog psa i AR seta za igrice: Evo šta je sve Tecno predstavio u Barseloni

Tecno se na MWC sajmu pojavio sa nekoliko noviteta i koncepata, ali je možda najinteresantniji telefon koji bi trebalo i da dođe kod nas Tecno Pova 6 Pro 5G.

Tecno Pova 6 Pro

Foto: Ustupljene fotografije

Tecno Pova 6 Pro

Gotovo kao zaštitni znak, na poleđini telefona se nalaze LED svetla, jedno oko sočiva kamere, a drugi u obliku slova Y preko ostatka uređaja. Oni su to nazvali Dynamic-Light Effect i može se menjati u zavisnosti od preferenci samog korisnika. Ovo svetlo može da signalizira da vam stiže poziv, notifilacije, može da se pojavi tokom igranja video igara…

Blic preporučuje

Tecno na MWC 2024

Foto: Ustupljene fotografije

Tecno na MWC 2024

Napred je 6.78-inčni AMOLED displej sa stopom osvežavanja od 120 Hz.

Tecno Pova 6 Pro 5G pokreće MediaTek Dimensity 6080 čipset sa 12 GB RAM a sve radi na HiOS koji je zasnovan na Androidu 14.

Kamera je trostruka a glavna ima 108MP rezulucije.

Pova 6 Pro dolazi sa velikom baterijom od 6,000mAh a u kutiji se nalazi i punjač koji puni na 70W.

Robotski pas i set za AR igrice

Tecno na MWC 2024

Foto: Ustupljene fotografije

Tecno na MWC 2024

Ujedno, Tecno je predstavio Dynamic 1, inovativnog robotskog psa. To je njihov prvi ovakav uređaj koji uvodi novu eru interakcije između čoveka i mašine, spajajući cutting-edge AI sa realističnim dizajnom inspirisanim nemačkim ovčarom. Napredni uređaj pruža uvid u budućnost svakodnevnog života, sa raznovrsnim scenarijima upotrebe i funkcionalnostima za unapređenje zabave u pametnom domu, pomoći, obrazovanja i treninga.

Tecno na MWC 2024

Foto: Ustupljene fotografije

Tecno na MWC 2024

Pocket Go, takođe Tecno novitet sa MWC je prvi set za AR igrice. To je zapravo Windows AR set za igranje koji prvi put kombinuje AR naočare i AR Windows prenosivu konzolu. Sa najkompaktnijom Windows prenosnom konzolom na svetu i naprednim AR Pocket Vision headsetom, ova kombinacija rešava ograničenja glomaznih Windows prenosivih konzola i poboljšava korisničko iskustvo koje često nedostaje sa AR naočarima, pružajući neuporedivo iskustvo 6D igranja.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com