Promocija srpskog turizma na uglednom sajmu u Londonu

Štand Srbije je već prvog dana ugostio veliki broj posetilaca i zainteresovanih turističkih privrednika kojima su prezentovani najzanimljivih turistički lokaliteti, priroda, ski centri, događaji, kulturno dobro, čuveno srpsko gostoprimstvo uz gastronomske specijalitete, saopštio je danas TOS.

velika, britanija, engleska, london, temza

Na štandu Srbije, uz TOS i Turističku organizaciju Beograda i Vojvodine, kao i Skijališta Srbije i Er Srbiju predstavljaju se i organizatori putovanja Serbia Tour Operator i KonTiki Travel, hoteli Mona grupe i hotel Hyatt Regency Belgrade.

Promocija lepota Srbije kroz ponude gradova, aktivnog odmora u prirodi – biciklizma, pešačenja i ski odmora, predstavljanje tura istorijskog nasleđa, puteva vina i najznačajnijih manifestacija u Srbiji su glavni aduti turističke ponude Srbije sa kojima želimo da privučemo pažnju posetilaca sajma.

Tokom trajanja sajma, TOS će između ostalog imati sastanke sa globalnim medijima kao što su BBC News Global, Euronews i Bloomberg, najvažnijim turističkim portalima poput portala Amadeus, Lonely Planet, Expedia, velikim brojem britanskih medija i britanske turističke privrede.

U saradnji sa Britansko-srpskom privrednom komorom, u prostorijama naše Ambasade u Londonu biće upriličena promocija turističke ponude Srbije u sklopu večeri posvećenoj promociji srpskih vina.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com